Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murfi

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Murfi szemüvege Daclotype 2013.05.03 16:27:37
Hollywoodban nem csak a filmek szórakoztatóak, hanem a félresikerült jelenetek, az érdekes pletykák és persze azok a szövegek, amik a végül kimaradtak a végleges forgatókönyvből. Íme néhány!..
  Úgy tűnik, nem tarthat rendezvényt az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport a megszokott, Szabad sajtó úti helyszínen, mivel azt lefoglalta a Fővárosi Önkormányzat. Sőt, mint kiderült, nem csak azt – és nem csak a Fővárosi Önkormányzat. Ahogy a…..
„BREAKING: Lemondott Schmitt Pál” című cikkünk tévesen olyan látszatott kelthetett, mintha arról szólna, hogy lemondott Schmitt Pál. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ország mondott le Schmitt Pálról. Január 18-i keltezésű „BREAKING: Lemondott Schmitt…..
Szó szerint az EP mai ülésének sztárja volt Orbán Viktor, aki alaposan felkészült a megmérettetésre. „Deutsch Tomi javasolta, hogy mindenképp induljak a regionális laptopDJ-versenyen, úgyhogy el is vittem a kedvenc laposomat, és toltam egy-két nótát” - összegezte a…..
Schiffer András frakcióvezető távozása után összegyűlt az LMP parlamenti képviselőcsoportja, hogy megvitassa a jövőt és az új frakcióvezető személyéről tárgyaljon. A képet egy szélsőségesen liberális hírportáltól kaptuk...