Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danika4225

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogy a levélben is olvasható a 6:35-ös 33E nem fordult be Kismacsra, később a már valószínűleg jelentősen több utast próbált meg felvenni egy szóló. Sajnos ez több helyen is előfordul, csak inkább az utasok hallgatnak, örülnek ha oda érnek az úticéljukhoz.Tisztelt…..
Az alábbi észrevétel bebizonyítja, hogy mégsem változott semmi, az ellenőrök bunkók. Az ügyfélszolgálatosok lekezelőek, válaszra sem méltatnak. Elég szomorú, hogy a becsületesen utazni akaró utasokat, semmibe veszik és csak a saját érdekeiket figyelik. (Minden megbüntetett…..
TekikeCraft Whitelist 2011.06.03 16:07:00
Először olvassátok el a Szabályokat és a Részleteket a szerverről nevű menüpontokat, aztán  írjatok ide!Whitelistben lévő emberek:TekikeCsabakillTheevilradiatorKoooficeszes123joker..
Néhány napra Budapestre érkezett a Jászkun Volántól egy Plasma midibusz, a Várbuszon és a 27-es vonalán próbálták ki. Az eredeti terveket az Enterprise Bus Ltd. készítette, és értékesíti bármilyen formában, a papírlicenctől a kész buszig. Angliában ugyanez pl.: Plaxton Primo…..
Míg az országos média gyakorlatilag a BKV minden egyes megmozdulását nyomon követi, addig a volánok és a „vidéki” közlekedési társaságok háza táján történt fejleményekről általában csak a helyi, függetlennek sajnos csak a legritkábban nevezhető sajtó számol…..