Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ganyo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alkotmánybíróság nem engedélyezi a tiltott gyümölcsöt. Néhány napja az AB még úgy gondolta, a véleményszabadsággal összeegyeztethetetlen a tiltott önkényuralmi jelképek használata, és a jövőben szabad lesz vörös csillagot vagy horogkeresztet hordani. A hirtelen jött…..
November elsejétől nemcsak helyjegyet kell venni az intercity vonatokon utazóknak, hanem autópálya-matricát is. A MÁV-pénztárak már felkészültek a változásra, november elsejétől pályamatricákat is kiadnak, amelyeken nem a rendszámot, hanem a helyjegy számát kell…..
Ma is szívesen nyeregbe pattanA jövőre elkészülő új alkotmány kihirdetésének alkalmából bronz motorosszobrot kap Schmitt Pál, amit a Pál palota kertjében állítanak fel. A köztársasági elnököt egy Harley Davidson Softail  Heritage Classic nyergében örökítik meg, ezzel is…..
Az utóbbi 8 évre lesz hatályos a jogszabály, amelynek értelmében lakott területen 40, míg lakott területen kívül 70 km/h volt a legnagyobb megengedett sebesség. A július 1-től életbe lépő szabályozás után automatikusan megkapja minden autótulajdonos a büntetést, mert…..
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..