Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreamer 88 (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a roppant barátságtalan március 15-én egy aprósággal szeretnénk kedveskedni azoknak, akik a hóvihar helyett a gépük előtt ülnek.. Fogadjátok szeretettel a Sötét Angyalok cdexét Dreamer 88 jóvoltából, aki a fluff fordításának heroikus feladatára segítőt is talált maga…..
Dreamer 88 (törölt) 2013.04.07 19:26:53
@Anonymu: Hamarosan :)
Mindig jó hír egy lelkes kollégáról és munkáiról újra hallani. Ezúttal is Dreamer 88 jóvoltából jutottunk egy hatalmas adag codex-frissítéshez és újdonsághoz. És egy jó tanács: vigyázó szemetek Párizsra.. akarom mondani, a jobb oldalt található "Legfontosabb infók"…..
Megdöbbentő hír látott napvilágot: úgy tűnik, hogy a GW - engedve a hosszú évek óta tartó nyomásnak - tervbe vette a squat (magyar fordításban zömik) faj újrakiadását! Felkértek pár tervezőt, hogy concept art-okkal próbálják újratervezni ezt a rég elfeledett fajt, és meg…..
Dreamer 88 (törölt) 2012.04.01 11:57:52
Yes, I did it! Bő fél év késést sikerült összehoznom ahhoz a MJJ ismertetőhöz, akik az első 40k-s fajom voltak. Csak hát ilyen, ha besűrűsödnek a dolgok, mostanság az ember idejét jobban lekötik mindenféle 1:1 méretarányú tereptárgyak tömítései és festései - de…..
A neten már elérhető egy meglehetősen hivatalosnak tűnő, mindenféle képeket nélkülöző elektronikus (tehát nem scannelt) változatú szabálykönyv és codex update. Hogy ez valóban az igazi-e, vagy csak egy jól sikerült kamu, azt nem tudnám megmondani.Mindenesetre immár bárki…..
Dreamer 88 (törölt) 2012.01.12 17:33:07
@Petrow: Én megnézném a Karakterisztikák (Characteristics) leírásánál.

Egyébként szerintem nem fake, ahhoz túl sok időt kellett volna beleölni. Viszont nem tekintem kőbe vésettnek sem, kiindulási alapnak azonban nem rossz.
Dreamer 88 (törölt) 2012.01.16 21:07:10
@Vierre_: Köszönöm. Örülök, hogy a munkámmal sikerült valakit behoznom ennek a hobbinak a bűvöletébe.

A folytatással kapcsolatban pedig képzeljen mindenki ide egy nagy és pimasz smiley jelet...