Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marion

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titkoljuk: vannak olyan külföldi csapatok, amelyekről nagyobb örömmel írunk és olyanok is, melyekről kevésbé. A rangsor általában az egyletek ismertségével fordítottan arányos, nota bene szívesebben halászunk az albán vagy a kazah bajnokság zavaros vizein, minthogy egy…..
Mióta a Subba rákoppintott Mesterházyra, azóta buzgón írogatják a posztokat az MSZP-elnök Facebook-oldalán, habár némileg energiatakarékosabb üzemmódban: hogy jobbára csak az amúgy máshol is megtalálható parlamenti felszólalásokat és egyéb beszédeket linkelik.Orbán Viktornak…..
Abszolút piacpárti vagyok, a háztáji zugárusokat (akiket ma biztos gerilla zöldségeseknek neveznének) pedig kifejezetten szeretem. A kiskertben megtermelt egy-két zacskó cserkóval vagy néhány csokor virággal behéveznek a Kertvárosból az Örsre és a megállóban kínálják a…..
comment:com Szívükben bomba van 2010.06.16 13:21:00
A Viasat3 az ország leglazább cégét kereste hét héten át, és kiderült, hogy ők azok. A cég hangja a legkedvesebb, a legemberibb és legaranyosabb tévés produkció az első Megasztár óta. Már az első adás után elájultam, de ami azután következett, arra egyáltalán nem…..
  Az elején azt hittem, a dolog eltűnik magától, de aggasztó jelek vannak, hogy mégse. Ezért most itt is, még egyszer elmondjuk, hogy mindenki hallja: a bikicsunáj nem vicces, már tegnap sem volt az, sőt, keletkezésének pillanatától kezdve kimondottan ócska, áljópofi.…..
  Az MTI kísérőszövege: A Jobbik megválasztott képviselői integetnek a Parlament lépcsőjén az Országgyűlés alakuló ülése előtt.  Találja meg a kakukktojást!..
Mandiner blog Hadd olvasson Dóra! 2010.05.11 15:01:00
  Egyes hírek szerint a Fidesz arra készül, hogy az Országgyűlés legfiatalabb tagjává avanzsált Novák Elődné Dúró Dórát megakadályozza abban, hogy a május 14-én esedékes alakuló ülésen a parlamenti szokásjog szerint képviselőtársai előtt előolvassa a…..
comment:com Dalolva szép az élet 2010.05.04 10:00:00
Milyen szépek is voltak azok a kötélhúzási, lekvárosbukta-evési, szakszervezeti Ki mit tud?-versenyek a balatonszepezdi SZOT-üdülőben a nyolcvanas években. Néhány üveg egri bikavér után az osztályvezető is ráült fordítva a székre, és úgy masírozta körbe a fekete-fehér…..
Szexelni napszaktól függetlenül bármikor lehet. A különbség csak a körítésben van... NAPKÖZBEN Kapsz egy erotikus tartalmú mailt a munkahelyeden. Ha hajlamos vagy a gyors nedvesedésre szexi kép, videó láttán – amennyiben pasi vagy hirtelen merevedésre – , és…..
Modorosblog A call centeres tréner 2010.03.05 07:00:00
-Na szép jó reggelt mindenkinek! -Jó reggelt. -Ki tudja, hogy miért van itt? Kezeket fel. Csak te, Helgus? Na, mondsza erre bátran. -Mert megnyerte a cég outsourcingban a Schnellprint nyomtatóinak is a szápportját. -Egzakt - profilbővülés történt, és biza rátok esett a…..
marion 2010.03.05 11:49:26
@vészmadár (pica pica): van ilyen munka, és nagyon sokan élnek ebből, ráadásul inkább rosszabbul, mint jól, bár ez változó, de nem lebecsülendő semmiképpen. gondolj csak bele, ha te telefonálnál, és neked kellene segítség...
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..