Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khilgara

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első ének Ősz van. A fákról hull a levél. Rövidülnek a nappalok. A nap is nyugovóban még végignéz a tájon. Legszebben Nagyfalura néz, ott is Toldi Miklós kertjére. Nem a hosszú árnyékot nézi, hanem Toldit, amint a sírdomb mögött térdel. Már öreg a híres bajnok. Haja…..
Khilgara 2013.12.01 20:07:07
Numlock Holmes Kockafej viccek 2010.09.09 21:36:00
Már régebb óta gyűjtögetem az informatikához kötődő vicceket és most, hogy naphosszat nyögök a BME-s prés alatt a tanévkezdés miatt, egy nagyobb bejegyzés helyett a kedvenc vicceimet találjátok itt. Némelyik elvont és érthetetlen, de a legtöbbjüktől harmadfokú röhögési…..
Lehet, hogy már a nyáron újra láthatjuk a képernyőn a Quirke című krimiben, jelenleg azonban A vihar telt házas londoni előadásában alakítja a "légies szellem", Ariel szerepét egykori Merlinünk, Colin Morgan. (fotó: Clara Molden) Májusban nekem is volt szerencsém megtekinteni a…..
Merlin A nagy Merlin-kvíz 2011.12.26 21:36:00
Nyilván számunkra a nyelvtudásnak épp úgy tesztje, mint a sorozat ismeretének, de a Virgin Media honlapján igazán kiváló kis Merlin-kvíz található, amit bátran ajánlok figyelmetekbe. Kifejezetten élvezetes volt végigcsinálni, a kérdések változatosak, nem könnyűek, de…..
Bár a negyedik évad legnagyobb izgalmai még hátra vannak, mint nemrég olvashattátok, a sorozat alkotói már javában tervezik az ötödik évad sztoriját. A SciFiNow ezért a közelgő évadzáró mellett a jövő évi folytatás kulisszatitkairól kérdezte a fantasy sorozat két…..
A nyugati kultúrkör valószínűleg legismertebb legendáriuma Artúr király és lovagjainak története. Gondoljunk csak bele, hány ikont ismerünk a mondakörből: a mágikus kard, az Excalibur, Camelot vára és a kerekasztal, Sir Percival és a grál - melynek még Indiana Jones is nyomába…..