Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namenick_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan, miért nincsenek nálunk ennyire laza előadóművészek, akiknek AZ A DOLGUK, HOGY LAZÁK LEGYENEK? A DiCapriónak küldött sms meg priceless: Corden elkérte J-Lo telefonját, és lehidalt a névjegyzék celebrengetege láttán, megkérdezte, hogy küldhet-e sms-t valakinek, J-Lo mondta, ja, küldjél, erre…..
Tegnap este eleget tettem Papcsák Ferenc polgármester úr Facebookos szíves invitálásának és elmentem a zuglói rezsifórumra, ahol Németh Szilárd rezsibiztossal együtt léptek fel. A helyszín a Szent István Király Zeneiskola volt, a "ne vigyük be az iskolákba a politikát "…..
namenick_ 2014.02.14 09:40:52
Ezzel a baromsággal (mármint rezsicsökkentő háború) fognak ezek megint nyerni (de valszeg utoljára). Igaz szerintem a 2/3-ad nem lesz meg (sohatöbbet egyik pártan sem). Még 4 év is ez a sok hülye akik ott ülnek a fórumokon, kihalnak vagy felismerik a fidesz igazi arcát.
Pedig annyira egyszerű: csak elemi osztályos matek kell hozzá. Ezeknek az embereknek nem tűnik fel, hogy egyre kevesebb maradt a zsebükben? Ha nekik nem is, de a kölöknek, unokáknak? Azok még költekeznének, ha lenne miből nem csak cs.farháton tengődnének.
Nem vagyok egyik pártnak sem a szimpatizánsa, sőt a kezdeti érdektelenség lassan átmegy utálatba. :-(
Már gyerekkoromban is modogatták, figyel következő évtől meglátod mennyire jó lesz majd, már csak 1 kicsit kell kibírni. Azóta 36+ vagyok és vhogy nem lett jobb :-(
Sok külföldön élő magyartól hallom, hogy itthon mindenki csak politizál -> depis is mindeki, ott kint meg megy az élet oszt csókolom. DE hát itt minden órában a pofánkba nyomják, ha kell ha nem. Nincs olyan portál ami ne lenne tele politikai maszlaggal, olyan ez mint a valovilag1-6, ha nem érdekel akkor is a pofádba nyomja minden média.
Nah vissza a fideszhez, ha bárkivel beszélgetésbe elegyedek és netán isteníti ezeket, csak 1 kérdést szoktam feltenni: 1. te mit szólsz ahhoz, hogy lenyúlták a 3000milliárd nyuggerpénzt (köztük a tiedet is), vagy dohánymutyit már ne is taglaljuk. Persze értelmes választ egyik sem tud tenni, aztán-aztán csak kiderül, hogy neki sem lett jobb annyival, mint ahogy ígérték, sőt... de hát ő jobb oldali, csak nem fogja tán Viktorékat szidni.
Lenne még mit írnom, de megyek inkább melózni kicsit (még van hol legalább), mert érzem csak megy fel a vérnyomásom ... :(
Vastagbőr BÚÉK 2013! 2012.12.31 22:33:02
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Nehéz lenne pár sorban összefoglalni a mögöttünk állót, volt minden, amit el sem tudtunk volna képzelni 2012 elején. Azért megpróbáljuk nagyjából összefoglalni (nem feltétlenül időrendben). A NER unortodox gyorsnaszádja tovább…..
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..