Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AtiBoa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
AtiBoa 2010.10.17 00:16:16
@pjoco87: errol beszelek -.-'
AtiBoa 2010.10.16 12:44:20
@freddyD: Oke, lehetseges, hogy nagyon szerencses voltam (annal a palyaresznel). S mint irtam volt, nem vedeni akarom a fejleszto csapatot, egyszeruen csak az obiektiv hozzaallast hianyoltam 1-1 pontban a jatek tesztelese soran. S valljuk be, bar ez reszedrol csak poen, de sokan nem igy allnak hozza.
AtiBoa 2010.10.16 12:47:28
@..::!i/./*-*¤~giZmo~¤*-*/./i!::..: Nem, nem orultem volna. De ha oszintek vagyunk, nem is varhatsz el egy par szaz Ft-os jatektol egy olyan szintet mint amilyet hoz egy CoD, GTA, NFS, stb.
Két eszméletlen jó videót kaptam Memphistől és Kextől. Az elsőben egy érdekes BMX-Challenge-et csodálhatunk meg, a másodikba meg becsempészték (igen ötletesen) az egyik legviccesebb magyar internetvideót(szerintem). Nagy kedvencem, így prezentálva meg még tutibb! Köszönöm…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
AtiBoa 2007.11.17 18:49:59
jo ez az uj video ... egyet tudok csak mondani: NYUGI! szerintem tenyleg megoszulsz lassan ettol a sok sz@r jatektol xD ... szoval csak ovatosan ... latom a win movie maker megszivatott, szerintem probald ki az Ulead Videostudio 10-t (vagy 9, mind1, kb ugyanazt tudja), mert aranylag konnyu a kezelofelulete, de egesz jo kis dolgokat lehet vele osszehozni ;)