Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cherisse

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immáron kevesebb mint egy év áll előttünk a következő parlamenti választásokig. Annak ellenére, hogy ez a tény egyelőre még viszonylag kis hangsúllyal jeleik meg a médiában, a politikai életet nyomon követő választók egyre tisztább képet kapnak a pártpiac ilyen-olyan…..
Cherisse 2013.06.26 13:52:29
@garmr: Ezek szerint egy újabb kormányzati ciklus elég lenne Orbánnak a totális diktatúra kiépítéséhez...
Ez irányú elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen. Új alaptörvény, a munkavállalókkal, a magántulajdonnal, a gazdasággal stb. kapcsolatos törvény módosítások, nyílt szimpatizálás diktatórikus államok vezetőivel.
Az élet minden területén egy szűk csoport érdekeit védik, eszközökben nem válogatnak. A rendszer gyorsan épül, egyre kevésbé tudnak a hazugságok mögé bújni, a valódi céljaikat leplezni. Azok akik a mai napig hisznek Orbánnak, az fogja meggyőzni, ha konkrét, személyes élményük lesz az új rendszer "áldásaiból" pl. ingatlan kisajátítás, törvény előtti "nem" egyenlőség stb.
A kiváltságosok csak kevesen lesznek, a másik oldalon lenni mindenkinek szívás lesz.
Egyre többen lesznek akiktől a rendszert meg kell védeni!
Az érdekeik képviseletéhez és védelméhez márpedig értenek. Máshoz sem.
Nem lesz szükség parlamentre, választásokra, semmilyen demokratikus "díszletre"...
A szakmai hozzáértés, a tudás, az önálló gondolat a legnagyobb ellenségük. Irtják is maguk körül szorgalmasan.
Ezért is van káosz mindenhol, amihez csak hozzá nyúlnak...
Életképtelen a rendszer amit építenek, de az, hogy meddig tartható fenn és hogy mekkora károkat fog az országnak okozni, legfeljebb jósolni lehet.
Ami biztos, hogy a következményeket valamennyien viselni fogjuk.

Az ellenzékkel kapcsolatos meglátásaiddal - sajnos - egyet kell értsek, a következtetésed azonban hibás!!!
Én elmegyek szavazni 2014-ben...és bízom abban, hogy lesz rá lehetőségem 2018-ban is...
   Mivel az EP-vita idején az EU érintett intézményében jártam, így eddig nem volt alkalmam válaszolni egy, a múlt heti EP-vitáról írt posztomhoz fűzött kommentárra, amit Tallián Miklós jegyez. Álljon e sorok alatt az ő szövege.  „Hányszor kell még lassan…..
Cherisse 2012.02.16 16:04:20
@tevevanegypupu: Emez seggfejek meg Magyarországot.
Úgy tűnik, mostanra a kormányfő is belátta, hogy tarthatatlanná vált Schmitt Pál köztársasági elnök helyzete. Hiába teljesítette maradéktalanul az elvárásokat - azaz írt alá mindent - a törvényalkotás motorja, a nemzetközi színtéren is óriási felháborodást keltő…..
Cherisse 2012.02.16 15:53:10
@Gatinho: Tette ezt a halott apukája nevében. Valószínűleg ő a kérdésben a legilletékesebb az édesapja után. Neki mi érdeke valótlant állítani? Egyébként csak annyit mondott, hogy a közös munka esetén az apukája biztosan nem egyedül vitte volna el a pálmát és az eredeti tanulmányon szerepelt volna Schmitt úr neve is. Ebből következik , hogy Schmitt úr nem dolgozott közösen a sportkutatóval, valótlant állított.
A körülményeket figyelembe véve nem kifogásolható, hogy megszólalt, sőt az édesapja védelmében meg is kellett szólalnia, és állításai valótlanságában sincs ok kételkedni, feltételezem, hogy csak olyan kijelentéseket tett, amelyet tudott, tudhatott az édesapja munkásságáról.
Egy biztos, eddig senki sem cáfolta az Ő állításait, míg Schmitt urat már sokadik alkalommal rövid időn belül igen...
A Hírtelevízió által élőben közvetített csütörtök délutáni brüsszeli meghallgatás "magyar hőse" egyenes derékkal, mosolyogva állta a hozzászólások rohamát - más kérdés, hogy a felvetésekre érdemben nem válaszolt. A végén aztán kard ki kard! Ha valaki arról…..
Cherisse 2012.02.10 00:35:16
@röhögő: Szerintem nem szép lassan teszik...
Ezek nem Gyurcsány cégei, a félreértések elkerülése végett, hanem Schmitt Pál elnök úr többszörösen elismételt szavai vidékjárása során. Azé a Schmitt Pálé, akinek a disszertációjáról a média semmi perc alatt kategorikusan megállapította, hogy plágium.  Nem…..
"...ne kurválkodjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az farizeusokat az ő igen nagy kegyelméből..."Mekkora lehet a baj egy olyan országban, ahol a kormány lelki üdvéért imakampány zajlik, ahol az éjféli mise nem múlhatott el szeressétek a…..
Cherisse 2012.01.14 22:06:48
@Kalmár: "Érdekes látni, hogy egy ilyen egyszerű keresztényi cselekedetet, mint egy miniszterelnökért való imádkozás, ilyen beteges gyűlölettel reagáltok le.
Nem is értitek, igaz?"
egy ilyen miniszterelnökért?!?!?!..NEM! Tényleg nem értjük!.. és te érted?!?