Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klaine

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.21 09:30:00
Interjú David Hewlett színésszel a Stargate-franchise második legviccesebb szereplőjével itt.  A Tony Awards szervezői és a CBS közös pert indított a Rock of Ages című rockopera készítői ellen, mondván ők felelnek azért a púpért, amit még 2009-ben egy fémrúd okozott…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.16 09:30:00
Kiváló pilotcasting hírünk van: Terry O'Quinn, a Lost Locke-ja visszatér az ABC-re a 666 Park Avenue című természetfelettis thrillerben, amiben egy olyan ház tulajdonosát alakítja, aminek minden lakója lepaktált az ördöggel.Marc Cherry Devious Maids című pilotjának első…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.14 09:30:00
Kelli Williams állandó szereplő lett az Army Wives-ban. Peter Mensah (Spartacus) a True Blood következő évadában lesz vendégszereplő. A Fox bejelentette, hogy a House május 21-én távozik a tévéképernyőkről. A sorozat kaszájának hátteréről mi is írtunk már, a TvGuide…..
Napok óta kering az a pletyka, miszerint az Eurovíziós Dalfesztivál első fordulójánál történt technikai hibákat feltáró vizsgálat az egyik okként szabotázst vélt felfedezni. Az MTVA szóvivője, Cserháti Ágnes kérdésünkre közölte, "az értekezleteken nem hangzott el ez a…..
A GoDaddy.com idei, Super Bowl-ra szánt reklámja került ki a netre, szándékosan persze, kell a felhajtás az év egyik legnagyobb amerikai méádiaeseménye elé. Nem ez az első ilyen "kiszivárgott" reklám, tavaly a VW tette ki a Darth Vadernek öltözött kiskölykös filmet, amit…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.01.24 09:30:00
Az Inside Comedy csinált egy másfél perces interjút Jerry Seinfelddel. Itt a videó.  Nahát, micsoda meglepetés: Jim Carrey lányának nem kellett napokig várakoznia az American Idol meghallgatások során, hanem fasza VIP-elbánásban részesült, legalábbis a Radaronline szerint.…..