Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papa, buksi kiszökött!

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat hallottunk róla kormánytisztviselőktől, kormányközeli mágusoktól, hogy a bankok, közüzemi szolgáltatók nem fogják áthárítani az újabb terhek, sarcok jelentős részét a lakosságra, mert. Sokat hallottuk, sokat kételkedtünk. Mint kiderült nem véletlenül. Ez az első…..
Kedves honfitársak vallják be, mindig is sejtették!   Csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek! Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt…..
Papa, buksi kiszökött! 2012.09.28 11:21:03
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Hát napsugaras jó reggelt! Hát mi más is koronázhatná meg ezt a szép őszi délelőttöt, mint egy kifejezetten ízes, meglehetősen ortodox zsidózás, a jó kurva életbe, há' nem, kis húgom?
Papa, buksi kiszökött! 2012.09.28 13:56:58
@kifordított nagyanyó: Kifordított nagyanyóként inkább ki lennél kicsit tojva! (Még próbálom elképzelni, mert nem egyszerű):)
Furcsa dolog egy komoly társadalmi problémát ideológiai kérdéssé, értékrendbeli különbséggé zülleszteni, ahogy azt a véleményem szerint minősíthetetlenül primitíven viselkedő Varga Istvánt védelmező hölgy frakciótársai tették. (A korrektség kedvéért: Rogánék zavarba…..
Papa, buksi kiszökött! 2012.09.12 12:46:50
@csef: á, már értem, tényekről beszélni az a balhé keresése, már értem. okosabb dolog hallgatni, reméljük, hogy majd csendben halnak meg, igaz?

@CJKrisz: azért érzed, hogy mennyire szánalmas ez a szöveg, ugye???

@pneumónia: remélem hamar meggyógyulsz! mentálisan is! bár utóbbival kapcsolatban sajnos komoly kétségeim vannak.
Természetesen egyértelmű, hogy a politikai pártoknak szüksége van olyan hősökre, akik népszerűségükkel, az általuk támogatott pártokat is hitelesebb színben tüntethetik fel, akik vonzóvá tehetik az amúgy kevésbé vonzó gépezeteket. Akik feltűnnek a rendezvényeken, elmondják…..
Papa, buksi kiszökött! 2012.08.22 00:16:31
@Csigafattyú: te önjelölt humorista, Pataky a férfiideálod? :) hol nőttél fel, te szerencsétlen? :)
Papa, buksi kiszökött! 2012.08.22 00:44:23
@Kara kán: Kedves Tudományos munkatárs, gondolom a harmadik sort már nem olvasta el a hivatkozott műből: "A világban általánosan pozitív a befektetõi légkör, ez táplálta a forint erejét." Pedig azt hitte, végre egyszer Matolcsy megcsinálta a tutit.
Ha a kormányzat és az ország vezetői sorozatos hibái hátterében egyszerűen csak a butaság és a felkészületlenség állna, ahogy az sokáig legalább "remélhető" volt, már akkor sem lenne épp rózsás a helyzet, ennél azonban sajnos úgy tűnik, sokkal aggasztóbb a valóság. Mára…..
Papa, buksi kiszökött! 2012.07.28 14:27:45
@Várúr: írja ezt valaki, aki magát Várúrnak nevezi... Ej, de legalább ti megmondjátok a tutit! Örök hála érte! :D