Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trudl

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Snake Szimpátiabüntetés 2012.01.11 04:29:00
Új kommunikációs bravúr bukkant fel a bugyrok bugyrából: a Fidesz úgy véli, utcára kellene hívni a párttal szimpatizáló tömegeket, hogy erőt demonstráljanak, így mutatva meg a lottyadt nyugatnak, milyen fuckon terem a magyar narancs. Mert úgy vélik, igenis van mögöttük tömeg,…..
Trudl 2012.01.11 16:50:09
@bvb09:

Ki mondta, hogy nem rendezhet tüntetést? Rendezhet, joga van hozzá. Nekünk meg jogunk van torkunk szakadtából röhögni rajta. Vagy sírni, ez majd még eldöntöm. Követőik a szcientológusoknak is vannak, ettől még nem lesz igazuk semmiben.

Tegye fel mindenki a kérdést magának, hogy vajon miért tart most ott az ország ahol? Orbán Viktor maga mondta, hogy az ország gazdasági helyzete nem indokolja a velünk szembeni bizalmatlanságot, a forint árfolyamot, kötvényhozamokat, a leminősítéseket, stb. Akkor hát vajon mégis mi indokolja? Illetve ha mégsincs akkora bajban a gazdaság, akkor mi az az "elmúlt 8 év" szöveg? Főleg, hogy másfél éve Orbán Viktor a miniszterelnök.

Két elmélet létezik:

Az egyik, ellenézéki elmélet szerint az Orbán kormány ámokfutása jutatta ide az országot, a befektetők és a többi ország egyszerűen elfordult tőlünk, nem bíznak bennünk, mivel konzekvensen SZEMBEMEGYÜNK MINDENNEL ÉS MINDENKIVEL.

A másik, kormánypárti elmélet szerint összehangolt támadás folyik az ország ellen, büntetnek minket a multis lobbikörök, a bankok, az EU, az USA, MERT SZEMBEMEGYÜNK MINDENNEL ÉS MINDENKIVEL.

Érdekes dolog, hogy mind az ellenzéki, mind a kormánypárti emberek szerint a kormány "unortodox" tevékenységének köszönhetjük a jelenlegi helyzetet, de míg az előbbiek azt mondják, talán ideje lenne ezen váltztatni mielőtt még nagyobb baj lesz, utóbbiak azt harsogják, hogy csak gyerünk, így tovább, szembe mindenkivel. Kérdezem tőlük, hogy a kurva nagy pofonokon kívűl, mégis mit értünk el eddig a szembemenős politivál, mitől lett jobb most Magyarországon élni? És miből gondolja bárki, hogy mi, egy tízmilliós kis ország - említésre se méltó és egyébként is recesszióban lévő gazdasággal, jelentős nyersanyag források nélkül, GDP arányosan 80% fölötti államadóssággal - fogunk diktálni az egész világnak?

Mi lesz, ha kevesebbet ér majd a forint? Miből veszünk olajat, gázt, áramot? Miből fizetjük az orvosokat, tanárokat, tűzoltókat? Mi lesz, ha leállnak az EU támogatások és ennek kapcsán a beruházások? Mi lesz, ha a multik kivonulnak és tömegek vállnak munkanélkülivé? Mégis mivel akarunk harcolni a világ ellen?

Tudom, sokan még mindig abban hisznek, hogy Orbán rejtegeti valahol a csodafegyvert, ami majd mindent megold és akkor ő lesz megmentő, a Fidesz szimpatizánsok pedig büszkén húzhatják ki magukat, hogy milyen jól szavaztak. De fel kell ébredni az álmodozásból srácok, nincs itt semmiféle csodafegyver, innentől már csak a bukásnak vannak fokozatai.

Ettől persze még ki lehet menni egy utsó nagy Fidesz Pride-ot tartani, de talán bölcsebb lenne Járai példáját követni és még idejében elhatárolódni a gyorsnaszád bekattant kapitányától.
Gigaösszegű infrastrukturális beruházásokat tervez az idén a kormány. Molnár Ágnes államtitkár szerdán jelentette be, hogy a végére összesen 61 milliárd forintot fordítanak a kerékpáros fejlesztésekre. Közel 36 milliárd forintot költ a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium…..
Trudl 2012.01.11 16:40:22
@Blokkolnám:

Ebből következőn nem is nagyon kell aggódni, hogy bármi lesz belőle, mert az EU hamarosan elzárja a pénzcsapokat.