Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oni999

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A svájci Victorinox termékei méltán világhírűek.Ezek az apró bicskák sok hasznos kis eszközt egyesítenek magukban, de azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a következő, amit belepakolnak, az egy SSD meghajtó lesz, 1 TB (terabyte) tárhellyel! Ez a világ legkisebb SSD-je, amelyen…..
Egyértelmű volt, hogy az Expendables folytatásához Chuck Norrist is megkeresik, azonban az USA inváziót megállító és többször ütközetben eltűnt delta kommandós egy feltétellel írta alá a szerződést: ha a film PG-13-as lesz."Az Expendables 2 forgatókönyvében nagyon sok…..
 2012 a Csillag Születik éve.  Te jelenkeztél? Ha úgy érzed tehetséges vagy, szerintem ne késlekedj, soha sem lehet tudni mit hoz a szerncse.    ..
Az Appril Project egy 11 fiatalból álló banda, aminek tagjai mind-mind hihetetlen tánctudással rendelkeznek. Kérdés az, hogy ha esetleg ők nyerik meg a Csillag Születik 2011-es szériáját, hogy fogják elosztani a főnyereményt, tizenegy részre vágják az autót? :DItt elérhető…..
A Bors szerint Attila veleszületett képessége, hogy jól tud másokat befolyásolni, ennek köszönhető az is, hogy a napokban a villa két szőkeségét is rávette, hogy takarítsanak."Seherezádé és Kinga nem volt túl lelkes, inkább ágyba bújtak, de Attila azt hazudta, hogy…..