Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winston vagyok

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem természetemnél fogva szimpatizálok az olyan szerveződésekkel, melyek a föld alatt megbújva harcolnak az emberi jogokért és szembe helyezkednek az olyan hatalmakkal, melyek visszaélnek az erejükkel. Épp ezért szoktam elégedetten kuncogni, mikor az Anonymous egy zsíros…..
Winston vagyok Szakmai egyeztetés 2012.02.27 14:23:00
Őszintén szólva a legkevésbé sem izgat a dohányipar sorsa, ám napi hírbarangolásom során valamin megakadt a szemem. Újra. Történt, hogy a Népszabadság megszellőztette, a dohánytörvényt egy dohányiparban érdekelt mágnás segítségével hozták össze és milyen meglepő…..
Winston vagyok Csöcsök Budapesten 2012.02.24 09:10:00
A mai napon az utolsó Malév gép (HA-LQC) is elhagyta Budapestet, ezennel a Q400-as flotta is elveszett. Történt azonban más is, megjöttek a csöcsök... akarom mondani a Ryanair.Szeretem a csöcsöket, melleket, ciciket, kebleket, nevezzük őket bárminek is. Szép látványt nyújtanak,…..
Mindig öröm arról olvasni, hogy nyomorúságunkról mi magunk tehetünk, mert egyszerűen nem érdemeljük meg a jobb sorsot. Most Dux László magyarázta el, hogy miért kellett csökkenteni az államilag finanszírozott (bocs: ösztöndíjas) felsőoktatási helyeket a közgazdászok…..
Winston vagyok 2012.01.29 18:32:29
@tothpb: Nem magamat akarom védeni. Ha szabad úgy fogalmaznom, akkor Én személy szerint "kihasználom", hogy másolatokat tárolhatok bizonyos adathordozókon ezért a csekély illetékért cserébe. Viszont a joggyakorlat mely szerint mindenki egyformán bűnös, vagy a bűnös által okozott kárt mindenkire rá kell hárítani az kicsit visszataszító.
Gigaösszegű infrastrukturális beruházásokat tervez az idén a kormány. Molnár Ágnes államtitkár szerdán jelentette be, hogy a végére összesen 61 milliárd forintot fordítanak a kerékpáros fejlesztésekre. Közel 36 milliárd forintot költ a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium…..
Subba Pálgium? 2012.01.11 16:24:00
       ... he is BACK!!!..
Winston vagyok 2012.01.11 17:29:21
@Eastbay1: A tiéd lehet, hogy így készült. Aki viszont szereti amit csinál az jó esetben már amúgy is jártas és olvasott a szakdolgozatának témájában, tudja, hogy melyik forrást hol éri el és képes saját analógiákat levezetni.

Aki viszont olyan primitív lusta fasz mint te vagy a Dr. Álamfö az persze, hogy csak másolni tud! :)