Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puer aeternus

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
Puer aeternus 2012.05.03 13:16:09
@Pékszakállú Henceg: nem olyan tiszta ám az a kép, mint te gondolod. mások keze is elér a szerkesztőig, ráadásul lehetett ez akár akna is, amire jól ráfutott valami szervilis barom. gondolom ezt azért is, mert egyből átvenni azért még a szoci firkászok sem mertek dolgokat a "mi éveink" (mármint az övék) közepén. ez itt több mint gyanús. mint GyF szakdolgozatának ellopása. mert ugye a konspiratív fidesz annyira buta, hogy ellop egy olyan dolgozatot, amiből gyurcsánynak akár lehet is otthon néhány példánya. meg a rokonának is. amúgy meg vihar a biliben. ángyán motivációja mögött is éppúgy lehet sok minden mint a múltjában. tiszta múltú emberből még nem nagyon lett államtitkár.
Puer aeternus 2012.05.03 13:22:58
@komplikato: emlékszem én ~ 95 százalékos mszp-szdsz nyilvánosság-gépezetre. pár éve mondta a nemzet anyósa, Lendvai Ildikó, ha a fidesz tévét akar, vegyen magának. hát vett. nincsen ebben semmi rossz. a közmédia pedig a kormányé volt, a kormányé most is, és a kormányé is marad. csak a kormány változik. a rendszer nem akar.
Puer aeternus 2012.05.03 13:33:42
@Pékszakállú Henceg: továbbra is csak azt tudom mondani az mti-ről, hogy többen keverhetik ott a szart, mint gondoljuk. ez itt nem logikus. ez olyan, mintha a szocik csinálták volna: el van bénázva. :)
  Csak a közbeszéd mondja ki, amit a sajtó nem: Rakonczay Gábor elveszett. Ha életben van is, ha kenujában ül is és evez, Magyarország számára a sportoló egy hónapja elveszett. Francia és amerikai segítség hiányában nyomkövető nélkül, saját döntés nyomán…..
Puer aeternus 2012.03.16 14:19:58
@Tickitucku: kötöttél már biztosítást valaha? kb. nem érvényesek az extrém sport űzése közben bekövetkezett balesetekre, vagy minimális összeget adnak.
  Úgy tűnik, nem tarthat rendezvényt az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport a megszokott, Szabad sajtó úti helyszínen, mivel azt lefoglalta a Fővárosi Önkormányzat. Sőt, mint kiderült, nem csak azt – és nem csak a Fővárosi Önkormányzat. Ahogy a…..
Puer aeternus 2012.01.20 08:44:46
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..