Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hitetlenül

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FOREX 3tgfx RHO 2012.05.01 15:05:23
Most már 3 hónapja használom a www.3tgfx.com RHO rendszerét és elérkezettnek látom az időt, hogy írjak róla. Ezen a címen mindenki meggyőződhet az eredményekről: http://www.myfxbook.com/members/3TG_FX/3tgfx-rhov12/275391A rendszer 40% sikerdíjjal fut, a legnagyobb draw down nem…..
Miután döntést hoztam arról, hogy átalakítom befektetésemet eljött a cselekvés ideje. A számlanyitás rendkívül könnyen megy, a leírását sem bonyolítom túl: 1, Bejelentkezés a Perfecto holnapjára, majd a megfelelő számlához tartozó linkre kattintás. Ez rögtön át is dob a…..
hitetlenül 2012.09.26 17:30:32
@nokia2012:
Telefonon történt megbeszélés alapján kézzel,jó nagy betükkel,fekete tintával töltöttem ki és lefényképeztem,mert nincs scennerem. A fénykép miatt nagy a file terjedelme és a nyomtatvány nem fogadja el a beirást.
Egy E-mail mellékleteként minden papirt,a Dukascopy átutalást is elküldtem Juhász Brigitta ügyintézőnek. support@3tgfx.com cimre.
hitetlenül 2012.10.08 17:28:15
@nyugdijas64: Mielőtt a pénzeket átutaltam megkérdeztem minuszöt-öt,hogy,hogyan müködik a bónusz,mert a blogja nem volt világos.
Válaszában az áll,hogy ha a kereskedés megnyitását követően bármikor megszakitod a kereskedést/persze nem olyan egyszerüen mint a Dukasnál!!/ és vársz fél évet,- azt követően felveheted a tőkédet és egy éven belül a bónuszt.
Én azért inditottam ujra itt,hogy a bónusszal visszanyerjem a 23%-os veszteségemet.Persze csak további OTP pénzekkel, mert a maradék Dukas pénz utáni 20% nem pótolja az eredeti tőke 23%-os veszteségét. Már itt is a hazugság a "TISZTA LAPRÓL"
Ezek után nem várom meg,amig ujra elégetik a pénzemet,hanem fél év után olyan messzire megyek Újzélandtól amennyire csak lehet! Sajnos ez nem sok,mert éppen szemben van Magyarországgal és a föld gömbölyü. Ha ez is nem hazugság??
hitetlenül 2012.10.17 18:10:03
@JhonnyB: Én az OTP-nél lévő dollárszámlámról utaltattam át már két alkalommal. Egyetlen fél A4-es papirt kellett kitölteni és 3 nap mulva megérkezett az újzélandi bankba és még aznap értesitett erről a 3tgfx!
Egy centet sem vontak le sehol!
"maga hol bankol?"

Küldd el őket a jó édes...........
A  hétfői napon több hírlevelet követő visszhangos beharangozó után végre lehullott a lepel a Perfecto új szolgáltatásairól. A változások eléggé felkavarták a kedélyeket, főleg, hogy nem a legfényesebb időpontban érkeztek. A befektetők jelentős része mínuszban van,…..
hitetlenül 2012.09.22 16:21:23
@nyugdijas64:
Voltál olyan segitőkész,hogy megadtad a három uj "termék" /EMERALD,SUPREME,OPTIMUM/ elérhető myfxbook cimét!Kérnélek,ha tudod ird meg a HORIZON cimét is!
Előre is köszönöm!
Az alábbi leírásban röviden elemzem a 3tgfx brókercéget a korábban meghatározott szempontok alapján. A letétkezelő bankra külön kitérek részletesebben is, elvégre a pénz tárolásáért ő felel.  -intézmény…..
hitetlenül 2012.09.13 17:00:13
@qqw: A teljesen zavaros jogi,és hirdetői kapcsolatrendszerben van-e arra lehetőség,hogy az EMERALD-ra a Perfecto-t biztosan kikerülve,tőlük függetlenül valami módon számlát nyissunk és hogyan??
Kérem,hogy olyan is válaszoljon aki részletesen pontról pontra a hülye számára is érthetően leirja a módszert!
/A kérdező nem hülye,:- közgazdász és villamosmérnök!/
hitetlenül 2012.09.13 19:15:49
@Mandark: Ha ujra hazugság az egész EMERALD és már a megjelenést követően 19%-ról -3%-ra esett és az előtörténet hamis,nem félsz,hogy újra csöbörből vödörbe kerülsz,ráadásul nem kis összeggel.Fél évig ki sem léphetsz!
A Perfectótól meg kéne szabadulni!
Valaki még a májusi zuhanáskor irta,hogy a Dukasnak vannak más kezelt számlás partnerei is. Nem tud erről valaki többet.
Ebben az egészben egyedül a svájci bank a biztos pont én is ezért léptem be.
Nálam két hónapig tartott a számlanyitás,- Ezt a biztosat is elvesztjük és nem kéne az ottani számlát megszüntetni.
hitetlenül 2012.09.14 09:38:04
@qqw: Én irok a Dukas magyar összekötőnek egy levelet,hogy tájékoztasson a Dukasnál lévő kezelt számlák listájáról és kérem a segitségét,hogy az élő,majd deaktivált számlámról vonja vissza a Perfecto megbizást és keresen nekem egy jobb kezelőt. Többször beszéltem vele telefonon,nagyon rendes ember,ha teheti biztos segit.
Amit "nyugdijas" ir a Dukassal kapcsolatban az komoly dolog,mindegy hogy melyik csatornán bukjuk el a pénzünket! A Ducasnál legalább kizárt!
Az elmúlt napokban azt tapasztalom, hogy sokakakt igen érzékenyen érint a befektetésük értékének ingadozása. Aki korábban kereskedett a tőzsdén vagy van rutinja a kockázatosabb befektetésekben, az valószínűleg másképpen áll a kockázathoz, de a többség valószínűleg nem…..
hitetlenül 2012.05.30 22:37:42
minuszöt

Ezek az általános ismertető propaganda szövegek azoknak való akik a 25 oldal végén nem olvasták el a K O C K Á Z A T O K A T !!!!
Ezt midnyájan ismerjük akik itt égetik a pénzüket egy zuhanó társaság megváltozott S T R A T É G I Á J A! Következtében!
2000$ tőkével április 5-el kezdték a kereskedést a számlámon, a mai napig szűk két hónap alatt a tőkém 13%-át sikerült a legnagyobb szakértelemmel a kiváló csapatnak elveszitenie!
Mindez az utóbbi két hónapban történik csak,ha nem hazugság az előéletről szóló honlapi marketing szöveg.
Abban igazad van,hogy nagy előny az azonnali beavatkozás lehetősége,az egyéb befektetésekkel szemben,de ÉLNI IS KELL VELE!!! mielőtt az "ÚJ stratégiával" el nem égetik a tőke felét!
Levélben én is megkérdeztem,hogy pontosan milyen kockázatokkal és anyagi vonzattal jár a DEAKTIVÁLÁS és szó szerint ugyanazt válaszolták, mint az előzőekben leirtaknál olvasható.Ezek szerint ez egy előre legyártott célszöveg.
Mindenesetre semmi kockázata nincs és a Dukascopy számlán 360 napig dijmentesen tartózkodhat érintetlenül a tőke!
A kereskedés figyelemmel kiséréséből nyilvánvalóan látszik,hogy ennek a zuhanó tendenciának semmi köze nincs a PIAC változásához.
Itt olyan változás történt a softverben,vagy a személyekben ,
amit mi nem láthatunk,de az eredmények magukért beszélnek,mint ahogy korábban mondottad volt!
Ha nem azonos módszerekkel,de félelmetesen hasonlit a Quantumhoz!
Aki mégsem akarja elveszteni a tőkéje felét, azonnal Deaktiválja a számláját és türelemmel várja ki, amig észhez térnek,mert igy ők sem kapnak,ha igaz jutalékot.
Annak követésére,hogy ez mikor következik be a "Deaktiválók részére" meg kéne szervezni az információs szolgálatot,napról napra a vállalkozó beirná a napi végeredményt,váltva esetleg egymást, az "Aktiváltak" között,mert az álló számlás nem tudhatja a napi eredményeket és az utólagos heti egyszeri információ nem elég és elkésett a cselekvéshez.
A részvénytőzsdén ezt hivják "beragadásnak" és "kiülésnek".
A magam részéről én kiszállok ebből a halálmenetből!
hitetlenül 2012.06.02 18:40:24
@kz_4: Előző beirásomban javasoltam,hogy a "DEAKTIVÁLTAK" érdekében az aktivak közül valaki,-esetleg szisztematikusan időnként cserélve- a nap végén,vagy a következő nap elején közölje az aznapi eredményt százalékban egy beirással,hogy a "DERIVÁLTAK" láthassák,hogy hol tart a Perfecto,mert a "DERIVÁLTAK" számlája nem változik és nem tudják követni a változásokat.
Előre is köszönet a segitő önkénteseknek.
Ilymódon mindenkinek kisebb esetleges veszteséget okoz a" DEAKTIVÁLÁS"
Levélben kérek tájékoztatást a Perfecto-tól,hogy az ujra aktiválás után nem vonnak e le 50% jutalékot mindaddig, amig a számla el nem éri a legutóbbi maximális értéket???!!!
Ez azt jelentené,hogy dupla "sebességgel" növekedne vissza a számlaérték az előző zuhanás óta.
A válaszról beszámolok!
hitetlenül 2012.06.02 18:44:42
@hitetlenül: Elnézést: Természetesen nem"DERIVÁLTAK",hanem "DEAKTIVÁLTAK"
Noha lehet,hogy a pénzünket lassan deriválják!
A kezelt számlás szolgáltatók második elemzésre kerülő cége a Perfecto FX Capital Management, röviden csak Perfecto FX. ( www.perfectofx.com ) Baráti ajánláson keresztül hallottam róla  Rövid története annyi, hogy évekig privát alapkezelést folytattak és…..
hitetlenül 2012.02.06 09:31:35
@minuszöt: Örülök hogy ujra irsz a topikodba,már úgy tünt,mintha itthagytad volna!
A 9-ik heti adatközléseket követően hiába vártuk a folytatást a 10,11 hetieket, amiket ilyen nagy zuhanás és 11,9%-ra ugrást követően különösen érdekes lehet azoknak, akik éppen a postára készülnek adni a Dukascopy iratköteget. Bevallom Én is közéjük tartozom! Várok még néhány napot hátha jönnek az új információid!
Ha csak időd engedi,minden számlát közölj,"piros" beirással,hogy rákattintással közvetlenül megnyitható legyen.
Köszönet a közérdekű munkádért!
hitetlenül 2012.03.27 17:27:47
@nadsanyi: Ez a Dukascopy jutalék engem is meglepett! Itt a fórumon ,a bank 23 oldal anyagában nem akadt arra hely,hogy ezt irásban előre közöljék!
Sajnos minuszöt sem emlitette egy fél év alatt!
Mindent én irtam alá és olyan kérdésekre is három hónapon keresztül,E-mailek tucatjaiban kértek választ,ami már a személyi jogokat súrolja!
Ők egy sajtcetlit sem adtak arról,hogy milliókat átutaltak Nekik!
Három hónapi adminisztrativ párbaj után még a mai napig sem kereskednek az ott lévő pénzemmel!
Lehet,hogy jobb is ???!!!
Úgy vagyok vele,hogy talán ez az őrült bizalmatlanság éppen a svájci biztositék arra,hogy nem lopják el a pénzem,mint ahogy sok hasonló tipusu kereskedésnél megteszik!
A Ducascopy jutalék egyébként néhány tized százalék,de bosszantó!
Minden egyes kötés és minden zárás után jutalék van, mint ahogy utólag kiderült!
Hagyományteremtő módon útjára indítok a blogon egy teljesen interaktív kérdést. Akinek van véleménye a témával kapcsolatban, kérem fűzze hozzá. Össszetett kérdésről van szó, így jó lenne ha minél több véleményt tudnánk olvasni. Az utóbbi hónapokban ha kinyitjuk az…..
hitetlenül 2012.02.14 17:29:36
@lekezelt1: Elég bátor vagy! Első alkalomra tőzsdegyakorlat nélkül éppen a legrizikósabb tőzsdeágba befektetni!
Először kisebb tételben,majd a tapasztalat alapján növelni!
A Perfecto-nak éppen az az igen nagy előnye,hogy,ha nem a " PREMIUM"-ba teszed,hanem a "BASIC"-ba és 70% tőkevédettséget állitsz majd,be akkor kb.fél év alatt felnő a számlaérték az alaptőke 100%-ára! Ettől kezdve a tőkédet nem veszitheted el,mert egy svájci bank áll mögötte!. Ezek után mindig kiveszed a keletkező hozam felét. Igy ettől kezdve, csak a hozamok egy részét veszitheted,ami azt jelenti,hogy kisebb lesz az évi hozam.
Ez nagy valószinüséggel még mindig jóval meghaladja a mindenkori banki kamatot! Javaslom,hogy ennek alapján alakitsd át a befektetésedet és ne egy,hanem több számlára,esetleg a másikat svájci frank alapura.
Üdvözlettel:
A tőzsdén sok milliót vesztett" Öreg róka"
Sokat gondolkoztam azon, hogy belefogjak-e ennek a cikknek a megírásába mert nem akarom, hogy sárdoblásának tűnjön. De úgy gondolom, hogy a Quantumnak olyan sok ügyfele van, hogy ha baj történik akkor az visszavetheti az egész kezelt számlás szektornak a fejlődését. Magamra nem…..
Elsőként az egyik legnépszerűbb kezelt számlás szolgáltatót veszem vizsgálat alá: a Quantum XXL-t. ( www.quantumxxl.com ) A jól csengő nevet biztos Soros világhírű alapjától kölcsönözték, hogy rögtön biztosítsák a pozitív asszociációt:) Magyarországon igen sok ügyfelük…..