Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bundyalbundy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem sikerül napokon belül megállítani a koronavírus terjedését, súlyos válságspirálba keveredik az európai turizmusipar. Ennek részeként ugyan ki merne repjegyet foglalni olyankor, amikor teljesen bizonytalan, hogy mikor cseng le a járvány és mennyi áldozatot…..
Újabb komoly járatritkításba kezdett a magyar piacon a legnagyobb európai fapados légitársaság. A Ryanair szinte menekülőre vette a figurát. Jövő nyáron a Wizz Air túlsúlya nyomasztóvá válik Ferihegyen, nyolc gépük lesz itteni bázisukon, a Ryanair pedig a jelenlegi három…..
bundyalbundy 2013.12.13 15:17:25
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a második. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez az első. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
bundyalbundy 2012.06.19 00:00:12
BLL. (2012.06. hó)
- Fapados társaságok: Ryanair.
- Megközelítés: az összes nagyobb autókölcsönző irodája megtalálható a reptéren belül, ill. buszjáratok több irányba mennek. Árak horror: fél órás buszút 58 DKK (2400 HUF), vonatom 1 órás út: 140 DKK (5600 HUF). Parkolás kocsival a reptéren: fél ill. egy óra ingyenes, parkoló számától függ. Van ami már ilyen rövid tartózkodás alatt is fizetős.
- Alvási lehetőség: passz, nyitvatartási időt nem találtam.
- Átjárható-e a repülőtér: nem.
- Ingyen wifi: van, több helyen, lépten-nyomon hírdetik.
- Kézipoggyász ellenőrzés: méretet nem ellenőríztek. Szeku és poggyászfeladás előtt (fizikailag a szeku előtt kb. 10 m-rel) és után (ha a Lego bolttal szemben állsz, akkor jobbra) mérleg. Ez azért fontos, mert szeku után boarding card (BC) ellenőrzés előtt mindent mérnek, addig BC ellenőrzésed sincs. Hivatalos indulás előtt 15 perccel még engedtek be 4 embert BC ellenőrzéskor, bár telefonos segítséget kért az ellenőrző.
- Szeku: a BLL-BUD-t megelőző járat egy órával korábban indul, a BLL-BUD-t követő két járat fél órával később. Nincs komoly sor. Üres sörösdobozaim és poharam miatt feltúrták a táskám összes zugát.
- Csomagmegőrző: honlap szerint 4 EUR/nap, reggel 8 és éjfél között van nyitva. Autókölcsönzőkkel szemben, csengetni kell.
- Érdekesség: cigizés: secu előtt kint a terminál előtt, secu után van egy terminálból kilógó ketrec, ahol lehet bagózni.
- Megjegyzés: BC ellenőrzés után a PB-sek külön légtérben várakoznak, kellemesebb környezetben. Beszállítás: miután az összes PB-s beszállt a repgépbe, akkor indulhatnak a sima utasok.
- Városi infók: az eredeti Lego gyár, és Legoland található itt.
Fapadossal okosan Eindhoven I. 2010.09.05 15:40:00
Eindhoven Hollandia Noord-Brabant (Észak-Brabant) régiójában fekszik, közel a német és belga határokhoz. A kortárs művészet fellegvára, 2006-ban Eindhoven volt az European Design Capital, vagyis az európai dizájn fővárosa. Eindhoven Hollandia 5. legnagyobb városa, kitűnően…..