Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. von Schneiker

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hét tenger OFF Topic 2024.03.16 09:18:27
  "Nekünk a szabadság az, ha olyan hazát építhetünk magunknak, ahol nincs a fejünk fölött semmiféle háziúr."  ..
B. von Schneiker 2024.03.19 17:02:07
@gigabursch: Amiről Molni, és én is beszéltem az nem a gyűlölet, hanem a szégyen. Nem gyűlölők én senki sem, pláne nem saját magamat. Laár András írta az egyik könyvében, azt hiszem, hogy a buddhizmus lényege az hogy mindenkit szeretünk. Csak nem mindenkit egyformán, van akit/amit kevésbé.
Nagyon kevésbé szeretem azt, amikor nagy arccal elvárjuk, hogy tiszteljenek bennünket, miközben " tüske vagyunk a köröm alatt" stb. Végre egyszer a történelemben, sikerült egy nyerő szövetségi redszerbe belépnünk, de nekünk nem jó ez sem. Eközben tömeggyilkos seggfejekkel parolázunk, mert nekünk az a jó üzlet.
B. von Schneiker 2024.03.21 18:46:02
@StannisB: "Demokrácia. A nyugati demokrácia felfogás nekem valóban nem tetszik. Ugyanis ha az a demokrácia, hogy a hatalmamra nézve veszélyes pártot betiltom, titkoszsolgálati provokációk eredményeire hivatkozva, akkor köszönöm szépen, abból nem kérek. Vagy pl. olyanokat hazudok egyes országokról, hogy be van zárva a parlament, miközben vígan ülésezik, csak hogy én demokratának tűnjek. És akik most a legnagyobb demokraták, tegnap még a testükkel próbálták a vörös csillagot eltakarni az IFA platóján, mint Béla szomszéd."
Ász vizsgálat ellenzéki pártok ellen gigabüntetéssel.
Civilek, ellenzékiek, újságírók vegzálása.
Ellenzék démonizálása (hazaárulók, buzik, svédek)
Közpénzből fidesz propaganda (CÖF, Megafon)
Média leuralása ( persze az off topicban beszélhetsz, de a falusi Józsi bácsi csak az M1-2-őt nézi, a Kossuth rádiót hagatja, meg a Mediaworks féle újságot veszi)
Nem ismerős valahonnan?
A Ténytár már korábban is foglalkozott azzal, hogy a kormányzat a közszolgálati jogviszonyra vonatkozó szabályozás kialakításakor a szakértelem helyett a politikai lojalitást helyezte középpontba. Ez a kérdéskör azonban különösen fontossá válik a következő évben, amikor is…..