Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zemeti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10-10 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ér el. A budapesti autósokat az újabb áremelésről kérdeztük. Sokan inkább a tömegközlekedést választják a magas benzinár miatt,…..
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
Zemeti 2012.01.10 16:26:22
Gondolom, ti még mindig várjátok a nagy csodát ugye?!

Viktor házi bankára, már nem:

www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20120110-jarainal-ezert-szakadt-el-a-cerna.html

Ennyi fiúk, vége, megvolt a "nagy terv", nincs tovább.

Az értelmesebbje már menekül a süllyedő gyorsnaszádról. De azért ti még menjetek ki felvonulni egyet a Kedves Vezető hívására, talán május 1-ig még pont kihúzza.
Varánusz Fidesz: kéne egy tömeg! 2012.01.10 10:57:58
Nem jó ma Fideszesnek lenni Magyarországon. Orbán Viktor teljesítménye szégyenteles, a gazdasági elkúrás mértéke meghaladja a Gyurcsány kormányét, a demokrácia deficittől úgy megfagyott körülöttünk a levegő, hogy lassan az utcákat is fűteni kell, mert beköszönt a…..
A Ténytár már korábban is foglalkozott azzal, hogy a kormányzat a közszolgálati jogviszonyra vonatkozó szabályozás kialakításakor a szakértelem helyett a politikai lojalitást helyezte középpontba. Ez a kérdéskör azonban különösen fontossá válik a következő évben, amikor is…..
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
Ugye mindenkinek feltűnt, hogy 2010 óta az interneten mindenhonnan gátlástalanul ömlik az MSZP-s propaganda? Valóban megszűnt volna a sajtószabadság, így érzitek ti is? Ugye milyen fontos a vélemények sokszínűsége? De hol van itt a sokszínűség, amikor szinte mást se látok,…..