Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakter01

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
bakter01 2011.06.27 06:16:29
Kedves barátaim! Mindannyian tudjuk, hogy egy konteós üldözési mániájánál már csak az egója fejlettebb, ezért nézzétek el nekem, hogy egy féligmeddig magánjellegű probléma taglalásával veszek el pár percet abból az értékes időtökből, amelyet ufókutatással, gyíkemberek…..
Mindeközben Budapesten... Vitézy Dávidot fogják kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. élére. Az Örülünk, Vincent blog egy emberként esett seggre a láthatóan senkit meg nem lepő hír hallatán. Úgy vagyunk ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi a műrepülőbemutatóval:…..
Az óriási tengerparton szteppelő giga piranhnák után itt van Eric Robert és az ő CÁPOLIPJA! Szokásos: gonosz katonai kísérlet, ami elszabadul. Hihetetlen jelenetek jönnek!Köszönet a linkért az Intergalaktika stábjának! ..
bakter01 2010.07.16 10:14:25
@Lionskull: LOL XD De mi jöhet ezek után még?

És még minket magyarokat röhögnek ki a lódarázs miatt :)
Hinduk, törökök és egyéb ázsiai népek filmesei rettegjetek! Itt vannak a nigériaiak , akik ha nem egymást irtják bozótvágóval akkor akciófilmeket gyártanak! Itt is van 1997-ből ez a méltánytalanul elfeledett alkotás, amelynek a címe: O Le Ku. Nyers fordításban valószínűleg a…..
bakter01 2010.03.10 15:39:06
@ÁDI: :) :) :)