Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anya Paintben

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja Flóra elkezdett szolmizálni otthon. Nem csak a szolmizációs hangokat tudta, de még a kézjelüket is. Én hiába jártam sok évet szolfézsra, valahogy a kézjeleket sosem tudtam. Így büszkén figyeltem és hallgattam őt, hogy milyen okos és ügyes is a lányom (ha már hallása…..
Gyermekbetegség miatt megint sikerült 5 egybefüggő napot itthon tölteni. Ilyenkor mindig elhatározom, hogy végre eljutok a szennyes kosár aljára és mindent kimosok. És mosok, szárítok, hajtogatok, de az 5. nap után is éppen csak betudom csukni a kosár tetejét. Holnap már újra…..
A "csokoládét este már nem adunk a gyereknek" szabály régóta él nálunk. Pontosan azóta, amikor az ötéves lányom tápszerébe igazi kakaót tettem. Még egy éves sem volt és aznap 11 óra után aludt el. Azóta tudjuk, hogy este 6 után nem kaphat semmit, amiben túl sok csokoládé…..
Már tegnap is fájdogált a torkom és a lányok is kezdenek betegek lenni. Gondolom ezt annak köszönhetjük, hogy Apa kitalálta, menjünk sétálni -5 fokban és nézzük meg a helyi karácsonyfát. Nem tudom, hogy egyáltalán élvezte-e valaki a sétát, én tuti, hogy nem. Jégkockává…..
Amikor a nagyobbik lányom 2 és fél éves volt, akkor vettük az elsőt. Azt hallottuk ez a menő. De eleinte nem volt az. Már kezdtük azt hinni, hogy valami nem stimmel a gyerekünkkel. Így időről-időre olvastunk neki belőle, míg végül megszerette. Olyannyira, hogy onnantól…..
A négyéves lányom nagyon válogatós. Szinte semmit nem eszik meg, amit pedig megeszik, azt csak simán kéri. Tehát kenyeret üresen, tésztát szósz nélkül és így tovább. Az egyévesemnek jó étvágya van, mindent szeret. Étkezések közben azonban szinte mindig egy idő után…..
Nem az én születésnapom, ááá, abból igazán nem csinálok nagy ügyet (így 30-on túl). De az én kisbabám, aki tavaly született egy éves lett ma! Micsoda egy év volt ez, kérem szépen! És ahogy ültem a nagyobbik lányom szülőértekezletén, az órára tapadva néztem az időt,…..
Biztosan láttátok már Stahl Judit "gyerekkel a konyhában" műsorát. Ilyenkor mindig kicsit elszorul a szívem, hogy én nem főzök együtt eleget a gyerekkel. Pedig a kanapéról nézve, olyan jónak, örömtelinek és egyszerűnek tűnik az egész. Valamitől nálunk az együtt főzés mégis…..
Elküldtem a négyévesem kezet mosni, és meglepődve tapasztaltam a következőt: Ebből sokféle következtetést le tudnék vonni, de azt hiszem az egyetlen, amit le vonok az az lesz, hogy Apa nagyon alapos! :P..
A négy éves lányom imádja Bogyó és Babócát, így jó ötletnek tűnt megnézni a kiállítást.  Bementünk az épületbe, felmentünk az emeletre és rögtön felcsendült a Bogyó és Babóca főcímdal. Ettől minden négy éves megőrül. Az én lányom is megőrült, és a hang…..
Az elindulás nálunk felér egy kisebb fajta projecttel, ugyanis valamelyik gyerek mindig ordít. A négyévesem már attól kiborúl, ha sietni kell. A gyerekek ebben a korban utálnak sietni. És ha siettetjük őket, akkor még lassabban öltöznek, ettől mi idegesek leszünk, jobban…..
Ahogy a nagyobbik lányom belépett a 3 évesek táborába, rájött, hogy vásárolni jó.(Ezt eddig én is tudtam, de azt is, hogy ennyien nem költhetjük Apa pénzét.)  De így mindig nagyon sok pénzt költöttünk és ez kezdett frusztrálni. Visszasírtam azt az időt, amikor a…..
 Valentin nap alig-négyévesen még nem annyira az ajándékozás öröméről és az önzetlen szerelmről szól. De a lányom gondolt ovis szerelmére és bejelentette, hogy szeretne ajándékot is adni Neki.Én pedig vásároltam egy csomag gumicukrot. Elfelejtettem, hogy a lányom is…..
Hétvégén kukát vásároltunk. Már nagyon vágytam egy új kukára, mivel a régit eladtuk a lakással együtt (ugyanis be volt "építve" a konyhaszekrénybe). Így jobb híján egy papírkosarat használtunk azóta, de valljuk be, a konyhai szemétnek ez nem annyira…..
 Szilveszterre már időben, legalább 3 héttel korábban elkezdtünk készülni. Vásároltam vicces kalapokat, szerpentint, és amint lehetett vettünk tűzijátékot is. Már előre elterveztem, hogy 31-én reggel legkésőbb kidekoráljuk a lakást, és ez milyen jó muri lesz a…..
Subba Sofa King! 2012.01.18 12:21:00
legkirályabb reklám EVER!..
Anya Paintben 2012.01.20 16:22:37
@híd: :-D
Tegnap történt és ezt a hatás kedvéért csak képekben mutatom meg... Nálatok is így örül a gyerek, ha valami újat tanul?  ..