Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophia Rayen

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sophia Rayen Írásai Válasz 2018.02.20 08:38:00
Letette a telefont a sebtiben lefolytatott beszélgetés végeztével és azt gondolta, hogy valamikor meg kéne látogatnia őt. Azonban épp elege volt belőle, hogy mindenki az idejére tart igényt, mintha valami ellenállhatatlan akciós termék lenne. Jöjjön ide, menjen oda, csinálja…..
Hm, a cinke hamis, ez már biztos. A sok szólam között nem volt egyszerű kihallani. Pláne, ha az ember nem tanult szolfézst. De azt még enélkül is meg lehet állapítani, hogy valami nem stimmel. A beálló csendben a szellő surrogtatta a lombokat. Egy falevél vitorlázott a tájba nem…..
Sophia Rayen Írásai Időmágus 2018.02.06 08:35:00
Amikor osztályuk azt a feladatot kapta egy szürke rajzórán, hogy vessenek papírra egy félelmetes dolgot, akkor ő nem mumust rajzolt az ágy alá és nem is a bajuszos szomszéd bácsit nyikorgó biciklijén. Nem akármilyen dolgot akart ábrázolni, hanem mind közül a legrettentőbbet. A…..
Hogy nem érted ki intézi úgy, hogy a Nap minden reggel kisüssön? Azt kérdezed tőlem, hogy ki felügyeli, hogy a világ jól működjön? Sok ember azt gondolja, hogy a világnak nincs is szüksége felügyeletre, mert megy a maga útján, ha mindenki végzi a dolgát. Viszont van, aki azt mondja, hogy ha nem…..
Sophia Rayen Írásai Szófaragó 2015.12.29 20:10:28
Szófaragó   Úgy érezte a szép nem a megfelelő szó. Nem fejezte ki, amit el akart mondani vele. Ez egyre gyakrabban esett meg. Nem találta azokat a kifejező eszközöket, amikkel közölni tudta volna a gondolatait. De hát mitől ember az ember, különb az összes állattól, ha nem a készségétől, hogy…..
Linkeket szeretnék megosztani veletek, hogy hol tudtok még elérni, illetve hol találtok még olvasnivalót :)   Profilom van a Moly.hu-n, ahol minden az olvasásról szól :) Érdemes regisztrálni, nagyon jó könyvértékelések és rengeteg olvasni és írni szerető emberrel lehet megismerkedni: Nemrég…..
        A felnőttek mindig azt mondják neked, hogy a diákéveid a legszebbek. Te ezt félresöpröd egy legyintéssel, mert végülis mi szép lenne a dolgozatokban és a több száz oldalas magolnivalóban, az idegesítő osztálytársakról és inkompetens tanárokról nem is beszélve. Más szóval egyik füleden be, a…..
Egyszer csak kaptam egy aranyos díjat, ami arról szól, hogy írjunk magunkról, meg kérdezzünk másokat. Hát ott, ahonnan a díjat kaptam, találtam mindenféle kérdéseket, a legtöbbet megválaszoltam, természetesen azt mind, ami nekem szól, lejjebb! :) Szóval köszönöm szépen…..
Szerintem minden pillanat kincs... 2014.02.15 08:00:00
"Képzeld el, hogy van egy bankszámlád, ahol minden reggel 86400 forint kerül a számládra. Ezt aznap szabadon felhasználhatod, arra költöd, amire akarod. De akármennyi maradt belőle, nem marad meg a holnapi napra. Minden este lenullázódik, akármennyit is használtál fel a nap…..
Sophia Rayen Írásai A tó adta 2014.03.10 12:45:54
   Inspiráció <<klikk           Mindenki ott állt a megáradt tó körül. A vízfelszín finoman fodrozódott a szélben, tompán tükrözve az ég érzéketlen szürkeségét. A téli nap levert koradélutánjára kitűzött szertartás kezdetét vehette. Tytsje végre a…..
  Mindenkinek van valami célja. Mindenki küzd valamiért. Csak én sodródom az árral. Nincs akaratom. Nincs jellemem. Nem is vagyok. Honnan veszik a céljaikat? Honnan tudják, hogy az fontos? Hogy megéri küzdeni érte? Hogy nyernek valamit a célvonal után? Keservesen küzdök egy…..
Sophia Rayen Írásai Tanulmány 2013.12.08 11:32:04
S. T., egy északi ember tanulmánya a nemekről   Minden országban különbözőek az emberek. Ez vitathatatlan tény, hiszen megannyi körülmény befolyásolja a gondolkodásmód alakulását; a kultúra, a hagyomány, a szokások, helyi éghajlat vagy a nyelv. Az erkölcsrendszerről…..
Sophia Rayen Írásai Itt a tél 2013.11.28 11:27:51
Ahogy gyanútlanul átsétált egyik szobából a másikba mozgást pillantott meg az ablakon túl. Hogy hirtelen szárba szökkent kíváncsiságának eleget tegyen, közelebb lépett az ablakhoz és csak úgy félvállról megtekintette a látképet. Ott ragadt az ablaknál. Az első, „nyamvadt…..
Sophia Rayen Írásai Madárka 2013.11.06 10:56:25
A friss szellő a nyitott ablakon áthaladva huzattá erősödött, és lendületesen söpört végig a szobán, csakhogy az ajtón át a szabadba lövellve feloldódjon a tiszta, átlátszó levegőben. Ha itt lenne, biztosan bezárná vagy az ablakot, vagy az ajtót. Elvágná a huzat útját,…..
Sophia Rayen Írásai Ha vége 2013.10.23 10:31:50
Iszonyatosan fájt. A könnye kicsordult a kibírhatatlanságtól. A rosszérzés felülkerekedett rajta. Nem tud tovább menni. Kész. Félt, mi lesz, ha megmozdul. Tönkreteszi magát. Lehet, hogy örökre megbénul, vagy belehal. Forró arcát égette, marta egy sós könnycsepp, melyet nem mert…..
Sophia Rayen Írásai Kezdet 2013.10.19 13:06:10
Fatal behúzta maga mögött az ajtót, koppanás hangja szaladt végig oda-vissza a sötét lépcsőházban. Az ajtó bulizenét, meghitt, bár felforgatott hangulatot zárt el. Fiore megindult a lépcsőn lefelé, három fénylő, kitömött szemeteszsákkal markaiban. A legnehezebbet vállára…..
Sophia Rayen Írásai Eső 2013.10.19 12:57:46
Csak állt, állt az erkélyen, nézte a csillogóra élénkült füvet, a szívük zöldjét lelkesen kidomborító fákat. Az eget, mely a maga egyhangú füstszürkeségével emelte ki a kétdimenziós tájból valósággá az eső által színessé varázsolt életet. Majd feküdt, csak feküdt…..
Sophia Rayen Írásai Ősz 2013.10.19 12:35:47
Kilépve a kapun a sötétségbe meresztette szemeit. Szembesülnie kellett a városi fényes, korai éjszakában a szokottnál is feketébb aszfalttal. A halovány eső elszínezte járda épp csak nedves volt, egyáltalán nem lucskos. A lépcsőre rájegesedett hajszálvékony réteg esővíz…..
Üdvözöllek, kedves idetévedt látogató! Annak érdekében nyitottam ezt a blogot, hogy a hosszú évek óta virtuális papírra vetett betűim eltaláljanak azokhoz, akiket érdekel. Szösszeneteket, novellákat és regényeket írok, attól függően, hogy az adott történet milyen hosszt kíván magának. A témát…..