Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziksarja

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Igen, én terjesztem,…..
Sziksarja 2012.01.10 12:16:45
@Zene 56: Üdv Mindenkinek! Amikor elolvastam az egymásnak feszülő, indulatoktól kicsit sem mentes véleményeket úgy gondoltam, hogy a közel 60 év tapasztalatával, próbálom csillapítani az egy oldalon állók, egymás iránti megnyilvánulásait. Aztán amikor regisztráltam és visszatértem az oldalra, újból „belelapoztam”, gondoltam mégsem hiányzik a véleményem itten senkinek mindaddig, amíg bele nem botlottam „Zene 56” 2006-os példázatába. No, ez nem az utolsó csepp volt a pohárba, hanem egy igazi, termetes tsunami. Véleménye, indirekt bizonyítási kísérletként az orbánhívők népes táborát esetleg meggyőzheti, de mint vallási szekta, szelektív hallásuk végett mindegy mit hallanak, ha abban a szélkakas vezérük terminológiája tükröződik.
1. „a szociknak köszönhető államadósság” ami 90 óta meg 3x-ozódott -> miközben volt egy MDF és egy FIDESZ kormányzat is. A regnálásuk alatt sem csökkent az államadósság, sőt! Akkor nem jutott eszükbe a zemberek, a nemzet sanyarú sorsa? Az már említésre sem méltó, ha az államadósság általa említett mértékének köszönhetően, a hatvanas-nyolcvanas évek közt volt a Közért-ben Párizsi, Gyulai, vaj, meg tejföl ellentétben a déli szomszédunkkal, ahol a nyolcvanas évek elején a hasonló üzletben történt „próbavásárlás” során találtunk a hűtőpultban 1 azaz egy darab zöld csirkét, a polcokon egy rakás mosószappant, néhány üveg lekvárt pár csomag száraztésztával! Nos akkor köszönet Fekete Jánosnak, hogy a gyermekkoromat nem olyan körülmények között kellett leélnem!!!
2. „sajtószabadság” valóban az van! A „vágóhíd rádiónak” meg a többi hasonló öklendéknek, melyekben abból meg lehet élni, hogy az eddigi egyetlen államelnökünket. Göncz Árpádotot patkánynak nevezik. Többnyire azok, akiket Vele együtt voltak ítéltek halálra. Majd a befejezés: „senkinek nem lövik ki a sszemét, mint 6 éve” . Talán Zene 56-nak elkerülte a mindenre kiterjedő és soha nem lankadó figyelmét, hogy az Operánál nem az a, békésen tüntető tömeg gyűlt össze, mely mellet nem gyulladt ki autó, nem tört be kirakat és nem ... Szóval e rendőrségnek nem volt oka a tömegbe lőni!!! annak ellenére sem, hogy a fekete martensben sunnyogó gyáva csőcseléket nem választotta el, kicsit sem a tényleg BÉKÉS tüntetőktől. Igaz, azokat be sem kísérte, mint egy betiltott szervezet gyűlöletkeltő tagjait.
3. végül: „Mert ennyivel demokratikusabb a mai vezetés. Bármit megtehettek, nem lesz bántódásotok.” Nem? Zene 56! Nem a mai vezetés a demokratikusabb, hanem a mai ellenzék ennyivel kultúráltabb!!! És az engedélyed nélkül is megteszi, amit megtehet és még annál is többet, ha szükség lesz rá!!! Ne feledd, akik eddig nem voltak sem partizánok, sem forradalmárok, többen vannak, mint a kiskakas feketeserege és egyáltalán nem félnek! Az csak a szélkakas vezéreteken múlik, hogy meddig kell elmenniük!

De addig is csüngjetek ajkán szótlanul, nehogy a fröcsögő gondolataiból egy csepp is veszendőbe menjen!

Na további jó szolgálatot, szolgalelkűek...és Zene 56