Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the voice

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje már lehet tudni, hogy a Metallica 3D-s mozifilmmel jelentkezik a közeljövőben, de eddig csupán maga a tény szivárgott ki, semmi más. Csütörtökön viszont az amerikai metálzenekar bejelentette, hogy már készül a mozi, rendezőnek pedig nem mást, mint Antal Nimródot kérték…..
the voice 2012.03.08 12:51:16
@gregorik: Idióta
Idén nyáron már a Szerbiában fesztiválozók is megtapasztalhatják, hogy milyen az, amikor Axl Rose épp nem érzi egészen hangulatban magát ahhoz, hogy időben a színpadra keveredjen. Koncertet ad ugyanis a 2012-es Exit fesztivál egyik napján az újvidéki Péterváradi erődben a Guns N'…..
the voice 2012.03.03 14:08:17
@Mercel: Köszönjük.
Metallica – Beyond Magnetic (Universal) A Metallica azon kevés zenekarok közé tartozik, amelyek még képesek komoly vitákat gerjeszteni. Pró és kontra indulatos érvek hangoznak el egy-egy albumuk megjelenésekor, legutoljára ugyebár a Lou Reeddel közösen készített Lulu után.…..
“Azért az látszik, kinek a fejére van rágyógyulva a kendő, és ki vette tegnap a koncerten” - mondja Tizedes. Ha valakin látszik, hogy rá van gyógyulva, az éppen ő. Legközelebbi rokonain kívül talán nincs is ember, aki tudná, hogy néz ki a kék Suicidal-kendő nélkül,…..
the voice 2012.01.19 23:26:07
Special Providence – Soul Alert (Hunnia Records) A Special Providence instrumentális zenét játszik. Könnyebb helyzet lenne persze, ha oda lehetne írni, hogy jazz vagy, hogy rock, sőt metál, de nem lehet. A sok helyről (Black-Out, Subscribe stb.), sok munka kapcsán ismert magyar…..
the voice 2012.01.10 10:02:10
@jodi: Egyetértek. A zene is "egyik fülön be, másikon meg ki" amúgy. Annyi derül ki belőle, hogy jól zenélnek a srácok. Mást nem nagyon ad.
Ennél 100-szor jobb a European Mantra, ha már ilyen stílusról van szó.