Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Woni

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Woni 2012.01.10 20:20:24
A folyamat lépései:
1. entellektüel nyavalygás - félénk időszak - kicsi tömegelégedetlenkedés és szimpátia. (keresik egymást a szereplők visszautakat hagyva ha mégsem lehet előre menni) MÉG EZEN SEM VAGYUNK TELJESEN TÚL!
2. szakmai elemzés: erősödő tömegelégedetlenkedés és szimpátia
a, helyzet értékelés
b, megoldási tervek
3. Akció hirdetés és akciók: (populista beütésektől nem visszariadva, népvezéri státusz)(színterek megválasztása strukturált rendszere: -A, civil műhelyek, érdekvédelmi szervezetek, média, Pártok stb.; -B, hazai -nemzetközi fórumok; -C, utca, parlament)
a, tömegelégedetlenség élére állni: artikulálni a tömeg lehető legtöbb szegmensének az elégedetlenségét. Az elégedetlenség egységének hangsúlyozása mint összefogó erő. Különbözőségek pragmatikus elfojtása - győzelem utánra tolása (veszélye a forradalom felfalja gyermekeit)
b, meglepetés szerű, elemi erejű megjelenés (előre beharangozott dolog nem működik, hamvában fojtható)komoly előkészítettség.
b/1. szakmaiság az értelmiségnek
b/2. népvezériség a tömegeknek -kétség ne legyen az entellektül is népvezért vár a tüntetésen ahol részt vesz, még akkor is ha a "kiskocsmában" utána fikáz.
c, ellenfél saját eszközét okosan visszafordítva
4. A harc: ez az ellenfél soha nem adja fel, mint az aki valaha mondotta: Olyan Németországot teremtek, amilyet még nem láttatok. És annak ott igaza lett. Ne tudjuk meg ennek itt lenne-e!

Nem csak látni, érezni de véghezvinni is tudni kell.