Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiolio

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bőség zavara. Folyamatosan ezzel küzdöttem, miközben megkísérletem az idei év sajátos és - bevallom - inkább őszinte, mint szeretetteljes összefoglalását adni azzal, hogy kiválasztom 2014 leghányingerkeltőbb magyar közszereplőit. Nehéz volt a szelekció. Sok a jelölt, kevés…..
2014. március 15., 11 óra 53 perc. Az MSZP mikroblogja a következőket írja: „miért van az, hogy csak a magyar meteorológia jelez előre vihart mára? és miért van az, hogy pont 3 órára? és miért van az, hogy aki nem a fidesz állam pénzéből él azt mondja, hogy ma nem lesz vihar…..
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
tiolio 2014.03.01 11:46:54
@Peter Blau 2:

nem elek Magyarorszagon mar harom eve. de amuikor ket harom havonta hazamegyek, par nap utan maris Erdelybe megyek, ahol otthon es magyarnak erzem magam.

A mocskos Orban es az egyeb gazember MSZP es Jobbik stb politikusai es oligarchai miatt Magyarorszag teljesen lezullott es nagyon rossz uton jar.
Pár napja meglehetős kommentözönt okozott az a vitaindító poszt, mely a nemzetgazdasági miniszter félmillió külföldön élő magyar munkavállalóról szóló szavai kapcsán született. Ennek kapcsán érkezett az alábbi írás Ciprusról, László tollából. (A kép…..
tiolio 2013.02.08 12:26:36
@Laszlo Warnusz: jah, persze, kurvára okoskodik mindenki megy a nagy világmegváltás. Posztolgatnak, bújják a netet nagy okosként.

Amikor meg meg kellene szólalni például angolul, akkor meg megy a "öööööö....aaaaaa....öööööö...aaaaaa".....há értek sokat csak még megszólalni nehéz.

Na kb ez a max.

És hát kurva lusták is.

Tisztelet a kis számú kivételnek.

Sok sikert Neked, és fosd le ezt a sok majmot.
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és…..
Tegnap délután, miközben a Tv2-ben mindenki már a The Voice-premierre készült és a gyakornokok kifosztották a környékbeli közértek pezsgőkészletét, a tévében csendesen ment az adásfolyam. A fél ötös Hal a tortán-ismétlést egy török szappanopera, a Tiltott szerelem 158.…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Viktor evangyéliomának kezdete, amint meg van írva a prófétáknál.Ímé én elküldöm az én követemet a te orcád előtt, aki megkészíti a te útadat előtted.Kiáltónak szava a pusztában: Készítsétek meg az Úrnak útját, egyengessétek meg az ő ösvényeit.És lőn azokban a…..
tiolio 2012.08.09 09:43:05
Mivelhogy sokan kezdették rendszerint megírni azoknak a dolgoknak az elbeszélését, amelyek minálunk beteljesedtek,És mézédes szavakkal hamisan szólának Őróla,És szemük forgatván felmagasztalták őt, és merítkezvén az ő dicsőségéből,Hatalmasok és kevélyek lettek,Eleitől…..
tiolio 2012.08.08 09:54:25
Azt hittem ezen már túl vagyunk... Az első híradók amikre emlékszem, talán valamikor a hetvenes évek második feléből származtak. Ez már akkor sem érdekelt senkit.... Ez már akkor sem működött... Ez már akkor is ciki volt... Azt hittem ezzel még egyszer már nem lehet…..
Amikor Gisele Bündchenről látok újabb editorialeket, minden egyes alkalommal leesik az állam. Női szemmel is azt kell mondanom, hogy ez a nő több mint gyönyörű... A világ három legszebb nője közé sorolnám. Azonban Gisele sem a legfiatalabb már, hisz 10 nap múlva lesz 32 éves,…..
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
Az izraeli törvényhozás, a Knesszet elnöke levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte „nem kívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-konferencián. Previously on Twenty-Four. Eli Wiesel Nobel-békedíjas magyar származású író szintén…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..