Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GriN

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint három hét, pontosan huszonhat nap után kaptunk választ a Budapesti Közlekedési Központtól a csepeli kerékpár út sorsát firtató kérdésünkre. Nem biztattak sok jóval: a XXI. kerület Szabadkikötő úti kerékpárút projekt módosított ütemterv szerint halad, így az…..
GriN 2012.01.10 21:02:05
@Németh András: "Munkaterület. Ott is a tábla, csak az autóból nem látszik.
kepfeltoltes.hu/120110/DSC00066_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
GriN 2012.01.10 22:11:49
@GG81: Itt nem hősködésről van szó, hanem arról, hogy egyszerűbb és gyorsabb lent az úton nyíl egyenesen bejönni és kimenni, mint föl-le szambázni járdáról-járdára, zebrákon át. Amíg ez tiltva nincs, mindenki döntse el maga, hogy hol szeretne bringával közlekedni. Akinek nem jó az út vagy kicsit bátortalanabb menjen azon a részen járdán vagy a már "kész" középső szakaszon.
Utóbbi kettővel annyi a gond, hogy ezt látva pár autós jogosnak érzi, hogy engem és még pár úton tekerőt feltessékeljen oda, ahol a többit látja menni. A megoldásról annyit, hogy ha évekig voltál csepeli, gondolom te is tapasztaltad, hogy gyönyörűen megfért autó-kamion-bringa ezen az úton egymás mellett. Ritkán szólt duda. Azóta van K anyámat, mióta látják a friss betont az út mellett, ami hozzáteszem, használható állapotú Pest felé, de amíg nincs átadva és azzá nyilvánítva ami, nem kötelező használatba venni.
GriN 2012.01.10 22:33:30
@GG81: Ja igen. Magyarországra inkább az Ady saroktól a Szent I. térig tartó szakasz a legjellemzőbb. Ha napi szinten végigmész rajta párszor, megfigyelheted, hogy több a gyalog a bringaúton, mint a bringás.CSak egyet ilyen helyet mondtam a millio közül. Az osztott bringagyalog átka. Nem érdekli a többséget, hogy min sétál.
Már az emlegetett középső szakaszon is belefutottam nem egyszer sétáló, futó edzést tartó emberekbe. Pedig ott a járda.