Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aspius

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A két, reklámsapkás teszthorgász már hajnalban nyomta az igát, én meg az ágyat. Előző nap kihorgásztam magam, jobban esett aludni, és kényelmesen felkelni, mint a hajnali harmatos fűtől szétázott cipőben caplatni. A Balatonról nem a horgászat jut eszembe elsősorban, hanem…..
Még várjuk a balinokat Ezzel sikerül nyitnom Újabb balint akasztok... ...kisebb az előzőnél Kipróbálom vertikális wobblerrel, és működik De ez a csali a tuti, sokkal darabosabbak jönnek vele, mint twinyóra - és legalább annyi Garda a horgon Ez is vertikálisra Gábor,…..
  - Én itt leülök. - majd kinyitotta kis székecskéjét, és nekilátott a meder centiről-centire való letapogatásnak. Szabiról minden horgász barátja tudja, hogy képes órákat szűrni a vizet egy pontban, ha ott halat érez. Még sosem számoltam, de cca. negyven csalit is képes…..
Józsival vágunk neki a januári éjszakának, istenigazából laza pár dobásra tervezett pecából hajnal 1 lett - így van ez. Kezdésként egy jól bejáratott pályát próbálunk be, viszonylag későn, hátha a kényes, vén süllők ekkor lesznek étvágyuknál. Másfél óra dobálást…..
aspius 2012.01.10 01:32:33