Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elso

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X145 2012.02.09 20:00:00
Már az öfi elején ideges vagyok, egyrészt a hupilila ingtől, ejnye, Balázs-Balázs, hiába huncut a frizkód, ha ez a bu...férfiatlan üng agyonbassza az összképet, szóval, nem elég ez, Kinga hisztirohamot fog kapni. Mámeg, teszem hozzá. Másnapos ébredezés közben Vera zöld trutyit…..
elso 2012.02.11 22:26:18
@csicserierika: nem hiszem el: 22:22:22. Oszinten gratulalok!
elso 2012.02.11 23:02:25
@csicserierika: :))
Hogyne jelentene. KivanhaCC valami faszantosat.
elso 2012.02.11 23:25:45
@csicserierika: Na megvan mar? Le fog jarni a szavatossaga!
   Ez az egyik legvitatottabb téma a multiplex személyiséggel kapcsolatban (Körülbelül olyasmi, mint a szerb - kroát nyelvkérdés. Segítek: külön nyelvük van, és emellett használják a szerb-horvátot is.), szóval multik és pszichológusok előtt csak óvatosan emlegessük (és az sem árt, ha gyorsan tudunk…..
elso 2012.02.11 22:47:04
@King of Shadows: ez az autovezetes-hasonlat sok mindent megmagyaraz! Es azt mar irtam asszem (vagy csak akartam?), hogy vegulis sohasem vagy egyedul, ami azert csak elony :)

Munkaszerzes es parkapcsolat szempontjabol viszont tenyleg egyszerubb lenne talan, ha pl nem kene megmagyarazni a munkaadonak, hogy probaljon meg udvarias maradni veled - ezt Magyarorszagon nem tudom, melyik fonok ertene meg. Bar sok multi dolgozik es el parkapcsolatban, szoval lehet ugy is :)

@Sithis: haha, tetszett a lisszaboni szerzodes komment :D Es ha valamelyik alternek nem tetszik a rendszer, akkor majd kiirjak ujra a nepszavazast, nem gond :P :P
   Akik többszörös személyiséggel (Mondtam már, hogy nagyon utálom ezt a kifejezést?) rendelkeznek, az esetek nagy részében létrehoznak legalább egy ilyen altert. Ezeknél megfigyelhető bizonyos átfedés az agresszív alterekkel, de ennek ellenére nem tanácsos összekeverni őket. A protektorok részben a…..
elso 2012.02.11 22:36:09
@King of Shadows: Ertem :) Szoval akkor, ha valaki konkretan ugy okoz fajdalmat, hogy az megelozheto lenne. Ezt tokeletesen megertem, engem is az zavar a legjobban, amikor valaki mas ignoranciajabol, pofatlansagabol vagy butasagabol nekem szarmazik karom...
   Közhasznú figyelmeztetés: most egy olyan téma következik, amit kiskorú Olvasóimnak csak felnőtt személy felügyelete mellett ajánlok.    Gondolom a többségiek nagy része azonnal erre az alter típusra gondol a többszörös személyiséggel kapcsolatban, és főleg ezek adnak tápot a "minden multi…..
   Akik multiplex személyiséggel élnek, az esetek nagy részében tudják (de legalábbis sejtik), hogy nem egészen olyanok, mint a többségiek, ezért mindenféleképp igyekeznek a lehető leginkább eltűnni a tömegben. A legtöbb rendszer már a kialakulása kezdetén ezt a feladatot tekinti elsődlegesnek.…..
   Mint azt egy korábbi posztban megígértem, ezzel a témával egy kicsit részletesebben is foglalkozok. Ennek az a lényege, hogy a host kivetíti egy - vagy több - alterjét a külső világra, gyakorlatilag egy szándékosan előidézett hallucinációt hozva így létre. Ez is - mint majdnem minden disszociatív…..
   Ez egy meglehetősen bonyolult téma lesz, szóval arra szeretném kérni a Kedves Olvasót, hogy tegyen szabaddá némi fölösleges agykapacitást, még mielőtt továbbhaladna. Megköszöntem! :)    Először is a rendszer kialakulásának elengedhetetlen feltétele, hogy az alterek tudjanak egymásról és legalább…..
elso 2012.02.04 15:51:14
Sziasztok!
@King of Shadows: A pszichologusok nem tudnak neked segiteni? Gondolom, olyat nagyon nehez talalni, akivel tudtok haladni es akivel ki tudsz epiteni egy kis bizalmat, de ha o megvan, akkor azert csak jo lenne beszelgetni :)

A rokonaid nem tudjak? Senki? :(
elso 2012.02.04 17:54:21
@King of Shadows: Igaz - nem letszukseglet a pszichologus, sot, sokszor kidobott penz.

Szoval a rokonaiddal mindig te beszelsz?

Meg mindig sokkol, hogy Shadow megolte az Eredetit :( Lattad, erezted, vagy Shadow-tol tudod, mi tortent? (Es megint egy kicsit bizonytalan vagyok, hogy kerdezhetek-e ilyesmit, nyugodtan szolj, ha nem jo helyen nyulkalok!) :)
elso 2012.02.04 19:59:39
@King of Shadows: Elolvastam azt a belinkelt forumot, amelyikben Secret leirja a kulonbozo alter-tipusokat. Nagyon erdekes, koszi, hogy belinkelted :)

Ugy ertelmezem, van co-conscious es nem co allapot is, ugye, tehat hallod a tobbieket es jo esetben eloterbe tudsz kerulni, ha arra van szukseg?

Elismeresem, hogy letrehoztatok a rendszert es mukodik!! Nem keves munkatok van ebben!

Szerinted tudnal dolgozni? Beleolvastam bourbon blogjaba is (ot is a forumon lattam meg), ugy lattam, neki eleg sok problemaja van, de dolgozik. Mondjuk brit, ahol lenyegesebben elfogadobb a tarsadalom es tobb a lehetoseg :S Termeszetesen ugy ertem a kerdest, hogy ha szeretnel dolgozni :) En megorultem, amikor nem volt munkam egy ideig, de az is igaz, hogy en nem birok egyedul lenni - te meg sosem vagy egyedul :)