Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onedin Csanád

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tömeg 16 órakor nem fért el a Hősök terén, 17 órakor nem fért el az Andrássy úton, 18 órakor nem fért el a Kossuth téren. Így tudnám összefoglalni, hogy hányan voltunk. Alább egy kis képriport a saját fotóimmal: A Felvonulási tér felől érkezőben. Kb. 15:45-kor már nem…..
Onedin Csanád 2012.01.22 22:59:45
@bogancs: 400k fölött a tömeg már meggörbítette volna a téridőt, szóval kurvanagy szerencsétek volt.
Onedin Csanád 2012.01.22 22:29:50
@Panther_V: Alaptörvény-ellenes ez a szodomita összeborulás, te kommunista nyilas!
Onedin Csanád 2012.01.22 22:55:26
@ilanyok: Te mi a faszt kalkulálgatsz itt, te hőscincér??! 2 X 2 néha öt és az aktívak döntenek négy évre. Szóval bírd még ki két évig, aztán huzakodj neki. A Nemzet vérén hízó spekulánsok és fotel-demokraták térfogatban többet tesznek ki ugyan, de az igazság a mennyben vagyon. A 70 éves bírák meg takarodjanak a kurvannyukba kapálni, ne a pulpituson szörtyögtessék a katéterzacskójukat.
Festette Vincent Romero alkotásai..
Onedin Csanád 2012.01.12 21:25:56
@Rosszindulatú Vászka: Óóó. Nevezett művészek munkásságát az egyiktől eltekintve valymi kevéssé van módomban ismerni, de megengedem, tógákat és drapériákat tekintve a billentyűhegyre tűzött művész hagy kívánni valót maga után.

Ámbátor, amiért mégis klaviatúrát ragadtam, az a bántóan megkérdőjelezhetetlen ítéletalkotás, a fent nevezett lumen egybemosása a rajzfilmfigura-szerű kertitörpéket nyugat-magyarországi előkertekbe, gyalulatlan deszkából ácsolt virágtartó talyigák világába történő besorolás húrozta jogosnak tűnő felháborodás. Vagy nem is. Csak megpendítenék egy másik álláspontot is. A magamét. Tetszik. Középszerű, de abban a kategóriában kiemelkedő.
Onedin Csanád 2012.01.12 21:51:51
@Rosszindulatú Vászka: Nos hát sem rokona, sem boldog őse. Csak voltam oly bátor a poszt címéből kiindulni és a "giccs" szót, mint dehonesztáló jelzőt szó szerint venni, a kulturálisan felülemelkedett néprétegek vezérkolompjaként csengő-bongó dzsípíesz útmutató duruzsolása mellett egy diszkrét pukit elereszteni a fenenagy műértésben, ti.: ez az ember aprólékosan tanulmányozta a vizualizáció csínját nomeg - kétségtelen - bínját. Ismétlem, az alapvetés nem kamón. Lehetséges, hogy egy szorgos iparosról van szó, bár - nem győzöm hangsúlyozni - nem tisztem ezt megítélni. Tud festeni. Ezt remélem, elismered.
Onedin Csanád 2012.01.13 06:54:54
@Rosszindulatú Vászka: Akkor jó reggelt valamint elnézést kívánok. Szublyektíve többre értékelem a fenti műveket, mint az általam giccsnek titulált mázolmányokat, LMben bizonyára fogalmi dugóba keveredtem.
  kopipaszta, kiemelések betoldások tőlem:„Nagy baj lenne, ha holnap összeomlana a kormány. Igazi nagy baj. Nem azért, mert jól végzi a dolgát. Nem azért, mert jó érzésű demokrata szó nélkül tűrheti, ami történik, hanem azért, mert egyelőre se közel,…..
Onedin Csanád 2012.01.12 23:12:13
@PesszimPista: Amennyiben tolmácsolhatom egy gazdilag félművelt véleményét (kellőképp sarkítva, csak hogy rávilágítsak az elvakultságra és torokgombócképző gyűlölet-tolulására):
A benzin ára 200 Ft alatt van jócskán. Az elmúlt rezsim kapott hideget-meleget a divatosan rosszoldali srácoktól az üzemanyagokat terhelő adóterhek miatt, egy külső okoktól - akkor szintúgy - mentes válsághelyzet közepette. Komolyan röhejes, hogy az akkoriban méjnsztrím kritikákat, amiket itt is olvashatott az egyszeri júzer, most nem tudjátok általszökkenteni fogatok kerítésén, hanem csak a mismásolás, relativizálás, szelektív ténykezelés játszik. Mondjuk ki: Ahmedinedzsád tehet mindenről, ezt csak a Lujzik nem látják.
Ecsém, eszem-faszom megáll.
>>Úristen, én belga vagyok!<</Egy tüchtige budai úriember Hrabal-parafrázisa a magyar Tavasz Hajnala Hasadtán, 2012. január/ vagy vagy vagy,vagy vagy/a szerző verse/ ilyen, hogy belga belföldön [Belgiumban] nincsen, vagy vallon vagy vagy flamand…..
Onedin Csanád 2012.01.09 20:45:48
@PesszimPista:

Zázrivecz Gábor bizony Ferenc köpönyegéből bújt elő. Ő küldte már Viktor polgári körébe is bomlasztani.

Hazudni ugye nem bűn, csak beismerni. Ha valamiért nem sikerül Orbánékat leváltani, az pont Ferencék miatt lesz.
Onedin Csanád 2012.01.09 21:00:18
@PesszimPista: Ferenc látszólag meghátrált. Könnyek között ugyan, de a háttérbe vonult. Első ember nem is lesz már soha, legfeljebb marionettjátékos. Ez a DK-s baromság csak a potyadék banyatankos nénik összegyűjtögetésére jó, legfeljebb kívülről támogatja a váltópártokat.
Január 8-án a világ számos nagyvárosában megtartották a Nadrágmentes Metrózás Napját. A tizedik alkalommal rendezett eseményhez 27 ország 60 városának több ezer metrózója csatlakozott. Az első Nadrágmentes Metrózás Napot 2002-ben, New Yorkban tartották és mindössze heten…..
Onedin Csanád 2012.01.09 20:54:56