Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Outsider

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először a HírTv ért fél egy tájban a Nyugatihoz, ahol a rendőrök próbálnak meg tömeget oszlatni, már ha egyáltalán lenne tömeg. Ráadásul a HírTv az egyetlen, aki közvetíti a komédiát, a Tv2 és az RTL Klub, és az m1 is filmet ad, az állítólag hírcsatornaként működő…..
Outsider 2006.09.21 21:53:16
Végigolvastam a fórumot és nagyon el vagyok keseredve, hogy ennyire nem értettek egyet sokmindenben, de legalább nem ütitek egymást mint kinnt az utcákon. No comment!

Kár ezért a szép országunkért. Én azt látom, hogy itt a fejekben kell változást elindítani; politikus és hétköznapi polgár esetében is. Mert míg ennyire nagy a szembenállás a 2 gyűjtőpárt között itt sosem lesz béke. :-((((

A GAZDASÁGRÓL:
Más országhoz meg hiába hasonlítgatjátok MO-ot: minden országnak vannak jó és rossz oldalai. Ez túl bonyolult ahhoz, hogy 1-2 mondatban kibeszéljétek. Nekünk nincsenek ásványkincseink, egyéb nyersanyagaink és energiahordozóink. Nincs semmi amire kemény nehézipart lehetne alapozni vagy új iparágat lehetne teremteni (a repcét leszámítva, ha lesz belőle valaha valami). Teljesen a külföldi befektetők kegyeire vagyunk bízva, ha ők itthagynak minket és elkezdik kiszivattyúzni a tőkéjüket, akkor nekünk Game Over. Csak mezőgazdaságra meg nem lehet alapozni egy ország gazdaságát....sajnos....

Talán néha sok embernek el kellene gondolkodni azon, hogy néha használni is kellene azt ami nyaktól felfelé van. Ne a politikusoknak higyjenek, hanem tájékozódjanak -járjanak utána- előbb ha már valamivel nem értenek egyet: rengeteg gazdasági híroldal és újság áll rendelkezésre. Legalább 1db-ot 1 hónapban nem hiszem hogy az emberek többsége ne tudna kifizetni. Már lenne rálátásukra a dolgokra. Ha a kormány helyébe lennék, minden középiskolába bevezetném a közgáz oktatását, hogy legalább az alapokat tanulják meg a diákok. Ugyanis az a baj, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy mi miért és hogyan történik ma a magyar és világgazdaságban egyaránt, így könnyedén BEFOLYÁSOLHATÓAK AZ EMBEREK mind a 2 oldal számára. Boldog tudatlanság vagy felelőtlenség a pártok felől ez? Ezt döntse el mindenki maga!!!

UI.: Egyszer megbüntetett egy középkorú rendőr(rokon volt pedig :-) ), mert felkapcsolva hagytam a ködlámpát és nagyon vakította a szembejövőket (tényleg erős fénye volt beismerem) holott már nem is volt köd. Jól megbüntetett és azt mondta: " A törvény nem tudása, nem mentesít annak betartása felől...". Na valahogy ma igaz ez a mail világgazdaságra is. Sajnos minimális rálátással kellene rendelkezni szinte mindenkinek és máris más megvilágítást kapnának bizonyos dolgok........dehát ez csak álom, az én optimista álmom! :)
Fél nyolc előtt néhány perccel szakadt meg a HírTv adása, és közel háromnegyed órán át sötét volt a képernyő. Bombariadó volt, ezért ki kellett üríteni a tévé épületét, még az Orbán-interjút is lekeverték. De miért is? Talán kézi hajtányos magnóról ment az előre…..