Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maamee

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indul a közösségi költségvetési tervezés! Az önkormányzat korábbi vezetése több mint húsz fejlesztést készített elő kiviteli tervekig, többségét közösségi tervezés előzte meg. Melyiket kezdjék elsőként? Küszöbön az idei költségvetés elfogadása, erről várhatóan a következő, februári ülésén szavaz az…..
Nap, mint nap hallani történeteket arról, hogy emberek panaszkodnak az állásuk és munkaadójuk miatt  és úgy érzik nincs perspektíva számukra, semmi sem jó, semmi sem működik.Kb 8 cégnél dolgoztam, ha jól emlékszem. :) Az önéletrajzom két oldalas, nem volt könnyű…..
Mióta kiléptem az első balett órámról, folyton csak ezt a dalt hallom a fejemben:Abrakadabra, ügyelj szavamra: Csiribi - csiribá bó. Picike csoda ez, nem is kell más: Csiribi - csiribá bó. És mivel is írunk? Ceruza kell! - Sok papír. - Meg radír. És enyv. Majd fűzzük és tűzzük…..
A napokban osztották ki az Oscar díjakat. Soha nem néztem, vagy rajongva követtem az eseményt, mégis elolvastam a híroldalakon ki nyert és mit nyert. Mindössze az utóbbi idők eredményeire emlékszem, ami viszont biztos, hogy nem estem tőle hanyatt, de nem is éreztem késztetést, hogy…..
  Mitmondhatnék…trehányszemétvagyok.Baromirégen nemkarcoltam fel semmit, de mostakkor nekiveselkedek. Ezt a kaját már nagyon rég óta dédelgettem és most a boltban szambázgatva majd kiszúrta a szememet az egyik legfontosabb hozzávaló, a leveles tészta…jessssz Ez az egyetlen és…..
Egyszer volt hol nem volt, valahol Magyarországon megszületett 3 fiú. No de ne kezdjük ezt ennyire korán, mert azt senki nem olvasná el, én meg nem is tudnám itt kezdeni. Kezdjük ott, hogy volt egyszer egy DJ, akit 2003-ban ismertem meg, akkoriban Budapesten a Pachaban és a Coronitában…..
Most éppen beteg vagyok, és amikor az ember általában beteg, gyengének érzi magát. Amikor én gyengének érzem magam, olyan érzés az, mintha 20 évet öregedtem volna, kavarognak az érzéseim és nem félek róluk beszélni. Szeretetre, gyengédségre és babusgatásra vágyom. Amire…..
Bemutatom nektek szórakozási szokásaimat, amely jelentős mértékben eltér attól a nézettől amit szüleim, de mondhatom azt is, hogy a környezetem vall. Az első lépés legyen az, bemutatom hogyan és miért járok én házas 32 éves nő létemre szórakozni? 12 éves voltam akkor,…..
A mai témám nem ez lett volna, de egyik kedves pillanatomban a már majdnem kész írást sikerült elvarázsolnom, úgyhogy előveszem a stúdió témát. Mit lehet csinálni egy stúdióban? Lehet sörözni, lehet nevetni, lehet pihenni, ó nem utolsó sorban lehet dolgozni is, de ezt inkább…..
Miről is legyen szó ma? Az utóbbi napokban nem az élet szépségeit, sokkal inkább az élet sötétebb oldalát tapasztaltam meg, annak ellenére, hogy én a világos részén élek, úgyhogy gondoltam megírom milyen világos szemmel, a túloldalra átmenni.SzorongásAz a csúnya rossz…..
Mi nők kiismerhetetlen, megérthetetlen, fura tulajdonságokkal rendelkezőek vagyunk a férfiak számára. Nap mint nap ilyen és hasonló kiírások fogadnak a facebook üzenőfalamon, amitől lassan tényleg égnek áll a hajam és nem hagyhatom szó nélkül. Bevallom ilyen és hasonló…..
  Igazából úgy indult a nap, h ma nemfőzök...aztán egy munkahelyi eszmecsere kihozta belőlem az állatot és úgy döntöttem mégis :) Egy régi kedvenc mellett tettem le a voksomat, és igazából nemis akartam túlcsicsázni. Megint csak pár összetevőre szűkítettem a kört és…..
Egy szomorú hír. Valaki elment.... Bernáthy Sándor távozott a Föld bolygóról, hogy új zenei stílust vagy éppen új művészeti ágat valósítson meg valahol máshol. Személyesen nem ismertem, de nagyon sok történetet hallottam róla, olvastam az interjúkat vele, nagyon tetszett a…..
Nem tudom figyelmen kívül hagyni a legnagyobb hatást ami ma ért.  DJ Benkö remixverseny  A facebook üzenőfalamon óriási felháborodást keltett ismerőseim körében az a felhívás, ami a vidget.hu-n került ma megjelenítésre. Nézzük, csak mi is az a vidget.hu?  Az…..
Gondoltam megosztom veletek az elmúlt napok egyik legjobb üzletét. Új bútordarab került a stúdióba, amelynek beszerzését terveztük, de a megoldás váratott magára. A stúdió olyan állapotban, hogy alkalmas legyen arra, hogy használatba lehessen venni, valamikor december elején…..
Amikor lassan 9 évvel ezelőtt megismerkedtem álmaim "nem pasijával" akitől a szülők védik a lányukat tele piercinggel és tetoválásokkal, akkoriban DJ volt. Éjszakai bulik folyamata kezdődött el akkor számomra is, amelyben be kell vallanom, mint már nem önfeledten szórakozó, hanem…..
Sokáig féltem a véleményemet kinyilvánítani és a gondolataimat megosztani másokkal, mert féltem, hogy valami hülyeséget mondok. Ez talán valahol a főiskolán tűnt el, de nem magától, hanem sok munka eredményeképpen. Ma már ezt annyira eredményesen csinálom, hogy percenként…..
Életem 31 éve alatt sok izgalmas dolgot láttam, mégis az egyik legnagyobb élményem, hogy egy "zenészhez" mentem feleségül, így olyan dolgokat tapasztalhattam meg, láthattam, amit nem biztos, hogy mindenki látott, úgy ahogyan én. Könnyed stílusban, de izgalmasan igyekszem leírni…..