Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madárfiú

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismeretlen tettes ellen tett lopás miatt feljelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon az Alcsútdoboz Göböl pusztai juhász. Váradi András azért fordult a rendőrséghez, mert állítása szerint november 24-én a Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere tulajdonában álló Búzakalász…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
madárfiú 2012.01.09 18:50:40
A Bajnai cikk kommentjeinek jellege is mércéje a jelenlegi magyar állapotoknak. Amikor arról beszélünk, hogy ki mikor hibázott, mit "kúrt" el, egy szó sem esik olyan alapvető tényekről, mint üzemanyagárak, alapvető élelmiszercikkek árai, munkanélküliségi ráták, a háromszoros bóvli, és hosszan folytathatnám még ezt a nyomasztó a sort. Érthetetlen számomra, hogy mi játszodhat le az olyan pártkatonák lelkében, akik, ha bukik a magyar gazdaság teljesítőképessége (önhibából), és szakadt seggel az előzőleg pocskandiázott megmentőinkhez fordulunk koldulni, a korábban kiutált orosz illetékességű piacról várjuk a megmentőinket (a jobboldal által), egy kis szintén kommunista kinai salátával megspékelve. Észhez kellene térni! A gázolaj például száz forintal drágább mint a tavalyi azonos időszakban volt. Nem nehéz kiszámolni, hogy ez hány százalékos emelés, és mekkora terhet jelent a lakóság többségét kitévő (nyomorgó) emberek életében! Milyen mértékű béremelés követte ezt?! Hiteltelen lennék, ha azt állítanám, hogy a fent említett réteg soraiban semekkora? Felfoghatatlan, hogy egy demokráciában arról kell vitatkozni, az elvileg a néptől kapott felhatalmazással rendelkező,és ezzel az élet összes területén visszaélő kormány tovább vezetheti-e hajónkat a jéghegy felé, vagy az ilyen rendszerekre jellemző módon, a hibáit beismerve átadja a lehetőséget, egy olyan, ha kell szakértői kormánynak, aki elránthatná a hajót, még az ütközés előtt. Ne feledjétek, mindenkinek egy élete van jelenlegi ismereteink szerint, és mi is felelősek vagyunk abban, hogy kinek, és milyen áron engedjük végzetesen elkúrni azt. A hősök ideje lejárt.