Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CatP0wer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
már délelőtt szólok, hogy vasárnap délután várost hódítani gyere el, mert végre itt a hóesés. vártam rá eleget, de nem jött el a sár helyett, a szememet eddig simán nyitva tudtam tartani. a hóesés nekem mindig olyan, mint a szerelem; akarom, eget ostromló akarással, de szarik…..
szép ahogy a méz folyik a tiszta kenyérre, elönti mint arcot a bánat. a nők, akiket szerettem, intenek nekem, mielőtt elindulnának a lejtőn; szevasztok! integetek vissza, és figyelem ahogy eltűnnek, gyorsan, karcsún, ügyesen. lehetnétek többen, most nézem, mennyi édesem, édes jó…..
CatP0wer 2012.01.30 14:55:15
              John Lenon és Yoko Ono Egy ágyban a békéért mozgalmát követve úgy döntöttem, ma én se kelek ki a védelmet és melegséget nyújtó takaróm alól. (ki tudja, talán időközben megvalósult a…..
Meghasadt énem egyike szerint meghasadtam.   ..
CatP0wer 2012.01.14 18:45:16
 tessék hátradőlni, heti szomorúság adagunk következik. mostanában terjed egy minden klisé ellenére is megkapó videó a szavak erejéről. valóban elképesztő, hogy ugyanazt a dolgot hányféleképpen mondhatjuk el, hogy egymás mellé biggyesztett szavakkal épp úgy lehet…..