Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bad Horse

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Seth Rogen és Evan Goldberg (Superbad, Ananász expressz) új filmjében egy rakat hollywoodi színész (akik történetesen saját magukat alakítják) bibliai méretű katasztrófával szembesülnek. És ennek vannak mellékhatásai: Danny McBride például Dumbledore-nak, Jonah Hill pedig Tony…..
Bad Horse 2013.06.01 18:24:46
@CyrusRamsey: Az a Világ végét úgy kell érteni, hogy az a "kocsma" neve ahová mennek, hogy The World's End.
Október 23-án jelenik meg majd minden valamirevaló játékfelületen a népszerű Batman: Arkham széria harmadik epizódja, melyben a Sötét Lovag egyik főellenfele, Black Mask a világ nyolc legveszélyesebb fejvadászát küldi a bőregér nyomába: ebben az új, közel ötperces trailerben…..
Hét évnyi hiátus után a Netfloxnek hála 15 vadonatúj és egyszerre letölthetővé váló új epizóddal tér vissza az elszabott Bluth-családról szóló széria, melyben szemlátomást minden főbb szereplő (Jason Batemantől Michael Cerán és Jeffrey Tamboron át Will Arnettig)…..
Bad Horse 2013.05.13 12:16:42
A New York-i Tribeca Filmfesztiválon tegnap tartott bemutató kapcsán debütált ez a közel háromperces trailer, melytől a PS3- és Xbox360-tulajok egyaránt le fognak izzadni, csak különböző okokból. A nem lineáris játékmenettel rendelkező stuff egy fiatal lány (Ellen Page) 15 évét…..
Tamás Galaxyjában egy év alatt pusztult el a GPS-vevő, amit hivatalos szervizben nem garanciálisan 50 ezer forintért javítottak volna. Szerencsére azonban bátran rákeresett a jelenségre az interneten, ahol kisvártatva megtalálta a 0 forintos megoldást: Megosztanék egy saját…..
Bad Horse 2012.07.31 12:07:56
@atpijkamo: Külsős futár cégekkel dolgoznak (GLS, trans-o-flex). Sajnos az egész procedúra egyetlen negatív része ez, ha a futárnak épp szar napja van.
Bad Horse 2012.07.31 12:58:55
@atpijkamo: Hát igen az néha nehezen főleg ha a hüJe fóRum hozzászóló (pl. én) arra is lusta, hogy gépeljen és inkább Crtl+C Crtl+V-zik, más szakértőinek mondod oldalakról.
Bad Horse 2012.07.31 13:37:30
@Kentauró7: "Egyébként a 2 év garancia valójában csak 1, plusz egy év "szoftveres" garancia, ami a nesze semmi fogd meg jól kategória"

Hát nem. Egy év teljes garancia mindre amit a készülékhez kaptál. és plusz egy év korlátozott garancia ami csak magára a készülékre vonatkozik csak (akkumulátor headset és egyéb hozzáadott tartozékra nem. Persze ez gyártója válogatja, de a legtöbb megadja a 2 évet.
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
Mindenki, aki valaha vett már filmet/sorozatot/koncertet/pornót tartalmazó DVD lemezt, rühelli azt a kibaszott idegesítő felirathalmot és/vagy béna kisfilmet, amin át kell rágnia magát ahhoz, hogy eljusson ahhoz a tartalomhoz, amiért fizetett. Na, a BBC ebben is tud újat mutatni,…..
Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy hamarosan újabb 19 vasúti szárnyvonal megszüntetését tervezik.Békés megyében a Vésztő—Körösnagyharsány, a Mezőhegyes—Makó—Újszeged, a Kisszénás—Kondoros, valamint a…..