Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnonymAlkoholista

4 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények: A diétámról [...] Amikor az edzőm átküldte e-mailen a diétát és az edzéstervet, az volt az első, hogy összeírtam mire lesz szükségem. A diétához az egy hétre összeállított alapanyagokat írtam a listára, az edzéshez egy gumiszalagot. A gumiszalagot az…..
AnonymAlkoholista 2014.04.23 14:38:48
@Ningi: Köszi!
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tesztelhetek néhány igazán újdonságnak számító kütyüt. Múlt héten előadó lehettem az ötödik alkalommal megrendezett Telenor Okostelefon Akadémián, ahol a hordozható számítástechnika inspirációs szerepéről beszélhettem. Ciki, vagy…..
Elkezdődött az őrület. Szerdán kitalálták, hogy csütörtökön valakinek Kaohshiungba kell mennie. Megpörgették a szerencsekereket és persze melyik majomnál állt meg? Talált. Semmi gond, végül is civilizált világ ez is, ráadásul hiper-szuper gyorsvonat megy a célállomásig. Mi…..
Elköszöntem a többi majomtól. Látszott rajtuk, hogy nagyon fognak hiányolni. Nagyjából úgy, mint Ace Venturát a szerzetesek. Ferihegyen meglepően kicsi volt a tülekedés, minden gyorsan, flottul ment és csak kétszer próbáltak meg hitelkártyát rám erőltetni. Mivel időm volt még…..
AnonymAlkoholista 2014.02.26 13:22:45
Vagy így nézne ki a Wire intrója, ha Breaking Bad-zeneszerző írja a zenét. Esetleg így nézne ki a Breaking Bad intrója, ha az AMC lenne az HBO. Több mint két perc, szóval kicsit hosszabb, mint a két eredeti főcím együttvéve. ..
Örülhetnek a Walking Dead Amerikán kívüli rajongói, mert ezentúl nem kell egy hetet várniuk, ha a Fox nemzetközi csatornáin akarják megnézni a kedvenc sorozatuk aktuális részét. A Wrap szerint a negyedik évad nyitóepizódja ugyanis már az amerikai premier utáni 24 órán belül…..
Futóblog Futó vagyok és turista 2013.09.27 08:14:00
Itt ez maraton a nyakamon. Jövő hévégén már Kassán cammogok csodás 90+ kilómmal. A felkészülésem elég döcögősen sikerült. Már éppen kezdtem visszaszerezni a nyár eleji formám, amikor elkezdett egy tetraéder alakú, zöld színű fájdalom rövidhullámon sugározni a…..
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki vágja a centit szeptember 17-ig. Jön a GTA V, és várhatóan megint megdönt minden eladási rekordot, évjátéka-díjakra is esélyes a trailerek alapján, és persze nem kizárt, hogy pár botrányocska is lesz körülötte. A sorozat mindig is…..
AnonymAlkoholista 2013.09.10 04:53:54
@norbert79: Da Hool - Wankers on duty www.youtube.com/watch?v=i68bUwXpjdc
Az elmúlt napokban futóberkekben "némi" felháborodást okozott a hétfőn napvilágot látott, majd szerdán a Fővárosi Közgyűlés által elfogadott futóversenyeket érintő rendeletmódosítás. Úgy érezzük, hogy a Futóblogon is meg kell vitatnunk a kérdést. A…..
AnonymAlkoholista 2012.04.27 21:19:51
@bitliszbá: Ezt az FT pártot kérlek fejtsd ki bővebben, érdekel a dolog!
Belevágok. Már a kezdetekben sokat gondolkoztam rajta, hogy hogyan lehetne közös nevezőre hozni a súlyosabb futók és a vékony giliszták teljesítményét. Aki nem volt soha kövér, az el se tudja képzelni, hogy milyen megterhelést jelent 120-130 kilóval még a 4-5 kilométer…..
Cocktails Baldaszti's Grand 2012.01.23 14:00:00
Mióta elvégeztem a bartender képzést több ismerősöm is megkérdezte tőlem, hova érdemes menni, ha jó koktélt akarnak inni, melyek azok a hangulatos helyek ahova érdemes beülni, ahol a kiszolgálásra se lehet panasz, illetve a légkör is baráti és nincs nagy hangzavar. Nyilván…..
Jeremiah (Jerry) P. Thomas amerikai bartender, a koktélok népszerűsítésében végzett úttörő munkássága miatt az amerikai mixológia atyjának is tekintik. Nevéhez fűződik az első italkeveréssel foglalkozó koktélszakkönyv, a How to Mix Drinks, or the Bon Vivant’s…..
Cocktails Egy kis történelemóra 2012.01.18 17:00:00
Már az ókorban és készítettek kevert italokat (pl: Julep). A szeszes italokat nem csak elkészítették és fogyasztották, hanem kísérleteztek is velük, keverték, fűszerezték, illatosították őket így fokozva a benne rejlő erényeket. Ezen kísérletezések célja tartósítás,…..
Cocktails Bemutatkozás 2012.01.18 16:30:00
Sziasztok! Szeretem a jó koktélokat, ezzel gondolom mindenki így van. De mitől lesz egy italkeverék jó koktél? Hol lehet egyáltalán jó koktélokat kapni? Egyáltalán milyen koktélok vannak? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekszik ez a blog választ adni. Elsődleges cél, hogy…..