Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M. Olivér

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ropi a gyömrői sintértelepről került hozzánk lassan egy éve. Fajtáját tekintve Shih-tzu- Pincsi keverék. Nagyon kedves véleményem szerint egygazdás kutyus, aki ittléte alatt nagyon sok harcot vívott társaival a szeretetemért. Csak reménykedni tudok benne, hogy most végre…..
Pár napja elvitték a menhelyről Dió kutyát, ki úgy érzem megtalálta a hozzá legméltóbb örökbe fogadót. Kicsit szomorú voltam mikor Ági azt mondta megbeszélte családjával, és szeretettel várják Diót, na nem azért mert félnék hogy nem lesz jó sora, hanem azért mert a…..
EQUUSMENHELY Összefoglaló 2012.02.27 21:19:36
 Gyorsan elszaladt a hét, mint mindig. Sára kezdi megszokni új helyét, és minket. Érdeklődve figyeli a szomszédos karámlakót, Szilajt és Bravót. Néha nagyot szippant a levegőbe, talán ismerős szagokat keresve, szemével fürkészve az erdővel határolt legelőt. Pajtásai…..
Úgy érzem, Sári életem egyik legtanulságosabb, de mégis legfájóbb lómentése volt. Nem volt szükség a hatóságra, aki kimondja a kobzás tényét, és oly fájó emlékeket idézett fel bennem gyermekkoromból.A helyszínre érkezésünkkor egy zokogó lány fogadott bennünket, ki…..
EQUUSMENHELY Vegyes 2012.02.21 22:24:00
 Úgy igazándiból nem történt semmi különös, és mégis történik mindig valami, ami miatt bizakodón nézek előre! Az évnek e szakaszában a gyorsan olvadó hó miatt kialakult sár megkeseríti életünket. Most már igazán egy vigasztal: mindjárt itt a tavasz!!!Dió…..
EQUUSMENHELY Csak úgy... 2012.01.16 20:20:00
Szomorúan telnek napjaim Suzy halála óta, de tudom és elfogadom, hogy az élet megy tovább. Igyekszem erőt meríteni a lovaimból és a kutyáimból. Megadatott nekem az érzés, ha bármely gondom bánatom van a lovak közelsége erőt ad nekem ha bemegyek a boxba átölelem a nyakát…..
M. Olivér 2012.01.19 14:45:40
EQUUSMENHELY Pegi és a Többiek 2012.01.08 21:46:00
Ti, kedves Olvasók, nem is gondoljátok milyen boldogság egy használt kutyaházat kapni. Hát persze, hogy nem, hiszen nincsen ilyen sok kutyátok, mint nekem!:) Tudniillik megint kaptunk egy puccos kis kutyaházat! Csodálatos dolog az internet világa, mert hogy oda írtuk, hogy nagy…..