Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
gbka 2012.01.09 16:46:58
@Hohó60: a leheto legjobb es batrabb dontes volt Bajnait kinevezni. Az akkori kormany belatta, hogy nem volt mas megoldas (a mostani nem fogja). Ha a Fidesz 1 evvel elobb kerult volna kormanyra akkor ma meg nagyobb gondban lennenk.
gbka 2012.01.09 18:14:36
@hannawald: a szivembol beszelsz !
gbka 2012.01.09 18:16:00
@Hohó60:

1 egy teljesen mas modszerrel kormanyzott. dolgozzunk es ne keverjuk a szart. Ez mar majdnem onmagaban eleg lehetne ismerven a magyar politikai kulturat. Es mindezt fizetes nelkul.
2 uj, hiheto es realis koltsegvetest keszitett rekordidoben ami jonehany szazalekkal javitott a kiadasokon, tobbek kozott ezzel is megerositette magyarorszag hitelkepesseget es bizalmat a nemzetkozi pacokon. es ha ehez az IMF kellett akkor az IMF kellett akkor az IMF kellett. Most is kell csak ezt nem ismertuk az utolso pillanatig el.
3 Aktiv es baratkozo kulpolitikat folytatott (peldaul az elso volt aki veszekedes es szarkeveres helyett asztalhoz hivta Fico-t, aki egy borzalmas alak de egy valasztott europai vezeto).

Melyik az ebbol a harombol amit a Fidesz megtett az utobbi masfel evben ?
Jelen cikkünket vitaindítónak szánjuk. Az elkövetkező napokban közölni fogjuk a válaszcikkeket, és mindenkit arra bíztatunk, hogy vegyen részt az új szerződés tartalmáról szóló vitában. Aki cikket írna, várjuk a nemzetiminimum@gmail.com címre. Aki a videó formátumot szereti…..