Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Busta

67 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megtörtént, amire az Apple rajongók és még sokan mások vártak: Steve Jobs bemutatta az iPad 2-t. A technikai specifikációkon nem szeretnék elidőzni, sokan megteszik ezt helyettem, röviden elég annyi, hogy nemcsak a készülék külsején változtattak a mérnökök. Erősebb,…..
Busta 2011.03.03 09:24:42
@Beefboneknock:
Multitask? használtál már te ipad készüléket?
Kamera van benne azoknak akiknek kell. (nekem nem kell)

amúgy egy érdekesség: www.sg.hu/cikkek/80476/ipadon_keszul_magyarorszag_alkotmanya
Busta 2011.03.03 09:29:10
@Beefboneknock:
Fut rajta mindegyik egyszerre :)
Sőt tökéletesebben van megoldva mindegy androidon. Sőt ezt még egy olyan barátom is belátja aki android fan! :D
Busta 2011.03.03 09:41:34
@Beefboneknock:
Van előlapi és hátlapi kamera is! :)
Na holnap már veszel egyből kettőt :D
Dotkom Az Apple valójában olcsó 2011.01.28 16:00:00
Nem véletlenül foglalkoztatja aktívan a technológiai és a tőzsdei világot is az Apple, joggal találgatja mindenki, vajon képes lesz-e folytatni a menetelést még feljebb, vagy a több száz százalékos rohanásból muszáj visszafordulnia a részvényárfolyamnak. Jobban megvizsgálva a…..
Dotkom Olcsó vagy drága az Apple? 2010.11.12 08:20:00
Az Apple árfolyama 2010-ben eddig közel 50 százalékot emelkedett, a 2003-as mélypontja óta pedig nem kevesebb, mint ötvenszeresére nőtt. Ilyen szárnyalás után jobbára az szokott kiderülni egy részvényről, hogy a befektetők fejében a realitások már átadták a helyüket a…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Busta 2010.11.08 18:11:56
Most, hogy már a vietnamiak szolgáltatják a legfrissebb információkat az új telefonról, a csehek is felbátorodtak. Megmutatták, hogy ők is tudnak szivárogtatni, meg kémfotókat közölni, teljesen mindegy, hogy egyszerre vannak tízezer kilométerre a gyártó üzemtől és a megrendelő…..
Nagy örömömre sokan küldtetek képet a rovatba, amihez a reggeli sajtószemléteket örökítitek meg a reggelitekkel. Ez a nap utolsó békés pillanata, és mint mindent, ezt is mindenki máshogy csinálja, lássuk, Sparrow hogy oldotta meg a feladatot.Belfastban nagyon nehéz összehozni egy…..
A tajvani alkatrész-beszállítók szerint az Apple a szeptemberben záródó negyedik pénzügyi negyedévének a 7,4 milliós eredménye után a december végéig tartó időszakban akár tízmillió iPhone-t is értékesíthet. Egyetértenek ezzel az elemzők is, hiszen már az előző negyedév…..
Phil Schiller ugye arról volt híres, hogy bongyor hajjal és óceánjáró hajóra elég úszógumival próbálta eljátszani a kopaszodó és csontsovány Steve Jobs dublőrét, amíg az betegszabadságát töltötte, nem tévedünk nagyot tehát, ha azt mondjuk, fontos ember a cégnél. A…..
A Novermberi hónapra várható Modern Warfare 2-ről jelent meg egy gyenge minőségű de már sok betekintést mutató felvétel a játékról. Az idei év szerintem egyik legjobban várt játéka lassan itt lesz, lehet kezdeni készülödni!!! A videó az első pályát mutatja be teljes…..
Lassan, de biztosan megérkezik jövő év márciusára az új rész a Bad Company 2. Ennek a résznek örülhetnek a pc tulajdonosok is. A Dice neveztű fejlesztőcsoport aki készíti kiadott egy bővitett trailer-t, amiből már sokminden kiderül! Itt is van a csemege. Jó csámcsogást :)…..
HC Gammer Gates vs Jobs 2009.09.21 14:09:00
Microsoft, vagy Mac?? Ez a kérdés megosztja az embereket. Felhasználói szinten érvelünk kedvencünk mellett, bizonygatjuk igazunkat, és szidjuk a másik (számítógépes)Rendszert.A következő videón azt láhatjuk, hogy mi van akkor, ha az Almafa Gyökere, és az Ablakok Ura összeakasztja…..
Birds of Prey alcímmel végre konzolra is megérkezett minden idők legjobb 2. vh-s repülőgép-szimulátora. Trailer Video Games | IL-2 Sturmovik: Birds of Prey | Launch Trailer XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii   Review Video Games | IL-2 Sturmovik: Birds of Prey |…..
 Itt az új GTA dlc-nek a bemutató videója, a címe pedig The Ballad of Gay Tony. A videó megnézése után már kezd rájönni az ember hogy igen Tony egy meleg fickó. Híres éjszakai figura a városban akinek sok "kultikus" szórakozó helye van.  Lássuk a videót: …..
Itt egy rövidke videó a hamarosan megjelenő új Star Wars játékról. Ami ha minden igaz Pc-n is megfog jelenni. Pontos időpont nincs csak annyi hogy 2009 őszén. Remélhetőleg minnél hamarabb kipróbálhatjuk, és írunk is róla egy rövidke jellemzést! De addig is itt a Gameplay…..
HC Gammer Modern Warfare 2 E3 2009.06.02 12:51:00
 A Call of Duty az egyik legsikeresebb FPS játék ami inkább a multy részével tarol. Bár most újítanak a single részén, hosszabb lesz és nyitottabb. Lopakodásra alkalmas pályák.  Az ígéret szerint a játék mindenhol legalább 60 FPS-sel fut majd! Újítások lesznek a…..
Az új kiegészítő amit úgy várunk  (legalábbis én) legjobb esetben is télen érkezhet meg, de legalább a hűvös téli napokon lesz ami felpezsdíti újra vérünket a sötét Csernobilban!!!Íme itt a hivatalos gépigény:Minimum : *Processzor: Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP…..
HC Gammer CoD - támadnak a zombik 2009.02.12 16:12:00
 A World at War kap egy kiegészítőt ami tartalmaz majd 3 új küldetést Knee Deep, Station, Nightfire. Ezek mellé még jön egy kis zombis bővítés remélhetőleg sok pályával, de ami biztos lesznek benne új fegyverek amivel ölhetjük a zombikat egy elektromos sokkolóval. kiadják…..
IGEN! IGEN! IGEN! Az év végén érkezik az új rész a Modern Warfare 2, amit megint az Infinity Ward fog készíteni. Ezt Mike Griffith az Activision Blizzard elnöke jelentette be. A megjelenés az év negyedik negyedére várható!..
A Battlefield 1943 elméeltileg már a nyáron a kezünkben lehet. A játékmenete a klasszikus Battlefield féle lesz. Sokat nem lehet tudni a játékról, de az szinte biztos hogy DICE legjobb next-gen motorja fogja hajtani a Frostbite. A játék mint a címáből is adott a 2. világháború…..
Busta 2009.02.06 11:05:46
A szomáliai származású rapper Troubadour című albumán van egy rakás közreműködő: Damian Marley (Bob Marley egyik fia) mellett szerepel még a Metallica gitárosa, Kirk Hammett is. Már nem kell sokat várni K'naan legújabb albumára, az anyag február 24-én kerül a boltok (és a…..
Busta 2009.02.03 17:25:42