Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fény az alagút végén

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én jó eredménynek tartom a magyar válogatott 3. helyét a selejtező csoportjában. Bár eredetileg is a harmadik kalapból sorsoltak minket, így papíron se előre, se hátra nem csúsztunk; valójában ez a kiemelési hely csak az elmúlt EB-selejtezők két, a mérkőzés végi…..
Az valami egészen szürreális ahogy az elmúlt hét és a tegnap eseményei után a focialista forradalmárok egymásnak estek. Jó, a tegnapi meccs után, a tüdőbeteg szúnyog vehemenciájával harcoló magyar csapatból Koman Vladimir az egyetlen tisztességesen letüdőzött levegővételt is…..
Varánusz Rezsikotmányt a népnek! 2013.09.21 13:48:40
Muhaha. Annyira bírom ezt az álságos színjátékot amit Orbán próbál elnyomni a népnek: Vitya szabadkozva polémiázik a rezsibaszás alkotmányba taposásával, aszongya igény(e) lenne rá, dehá' azért az csak olyan - autokrata - izé, ha egy "európai jogász" engedi, hogy az…..
Ahogy 2011-ben bevezették, Kerényi ötlete nyomán idén is megkapták az általános iskolák 5. osztályos tanulói a Nemzeti Hitvallást, a 8. osztályosok pedig az Alaptörvényt. Hoffmann Rózsa ezúttal ezt a szép levelet küldte mellé a gyerekeknek, szeretettel. (fotó:…..
fény az alagút végén 2013.09.21 22:55:17
@Falkbeer_ellencsel:
bocsanat, de sorolom a kovetkezo generaciot:
zuschlag,ujhelyi,szijjarto, zsiga,vitezi,rogan,vona...
ezekben mar az minimalis fek sincs meg ami meg ami a mostani csurheben neha igen...
en nem lennek a helyemben...
Nincs az a felhőtlen boldogságban pancsolás a Nemzeti Trafikbirodalomban. Nem elég, hogy a nagy lazaságban elérte őket a bezárás cunami, most még ez is: a Kúria döntése szerint lehet népszavazni a haszonkulcsukról. Azt meg ugye tudjuk mit jelent, ha a magyarnak bárki fölteszi a…..
fény az alagút végén 2013.09.15 03:29:40
Nincs alkalmasabb pillanat az év végénél arra, hogy az ember újraolvassa a korábbi írásait. Nincs jobb viszonyítási pont annál, mint amikor összevetjük a mai tudásunkat a régebbivel, különösen, ha azok nem is ismeretek voltak, inkább csak a jövőre vonatkozó feltételezések.…..
Varánusz Meggyütt 2014 2013.08.30 12:43:20
- Ott vagyunk már? - Ott vagyunk már?? - Ott vagyunk már??? - OTT VAGYUNK MÁR????!!!!!!! - Na geci, temetés! - Ez lenne a feltámadás?? Kb ezzel lehetne leírni a kormányváltásra ácsingózók hangulatát az utóbbi időkben. A tegnap megszületett egyezséget most mindenki…..
fény az alagút végén 2013.08.31 21:24:00
@mutymurutty:
igen. innen a billentyu arnyekabol nezve nehezen ertheto, de iiggeenn azokhoz beszelnek.
1000 leütés Tusványos 2.0 2013.07.28 17:59:34
1989/90-ben lelkesek voltunk. Az a másfél év nem csak a Gorenje hűtőkről szólt, ahogy a cinikusok mondani szeretik, hanem a szabadságról, a Nyugatról és a reményről, a múlt lezárásáról és a Magyarországba (az egymásba) vetett hitről, az elvtársak és saját gyávábbik énünk…..
Így megy, amikor a szatócs és törzsvásárlói egymásra találnak. A közönség mindent megvesz, csak olcsó legyen, bármennyire fonnyadt, és sose ír be a vásárlók könyvébe, noha büdös a bolt, és máshol eladhatatlan, lejárt termékek állnak garmadában. Ilyen volt Orbán…..
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
fény az alagút végén 2013.07.13 02:33:50
akinek kétsége van török sumák gabika indíttatásához
hvg.hu/sport/20130313_A_foci_uniszex__Torok_Gabor_lett_a_noi_f
itt egyben a hitvallása is jól látszik : hülye vagyok ehhez is, de majd belejövök.
állami(minden adót fizető baromtól a tisztességes szándékúig) akol melegéből kiokádó, a lakosságot megrontani, megmételyezni akaró mocskos kis szar ez is.
és imádom, hogy minden kibaszott politikai alapítvány minden kibaszott elemzője pont olyan sumák szar nemzetrontó mint az őket futtató politikusai. és mi fizetjük őket és csüngünk ajkaikon, mely mily szépen utasít, hogy ideológia alapján a lakás jobb vagy baloldalán szophatjuk-e le őket.
törökgáborelemez 489. Alá 2013.03.13 22:18:03
Áder János ma este a közszolgálati televízió híradójában bejelentette, hogy aláírja az alkotmány - hazai és nemzetközi tiltakozásokkal fogadott - negyedik módosítását. A pápaválasztással összehangolt időzítés is árulkodó, a szöveg pedig szinte minden sorában ugyanazt…..