Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masters

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenekelőtt boldog, békés Karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek! Remélem, mindenki azzal tölti, akivel szeretné, és ahol szeretné, mindenki hazajutott, vagy mindenkihez eljutottak a szerettei. Ezen a napon mi mással is ünnepelhetnénk, mint egy igazi karácsonyi poszttal,…..
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
Masters 2012.06.16 22:52:31
@No_Fidesz_No_Problem: Az én gyerekemtől már mindent elvettek: lassan 17 éves egyedül nevelem és még mindig kis kora óta 13.700,- ft a családi pótlék , azóta nem változott, sőt fizetem a jelzálogot, mert egy válás miatt hitelt kellet felvennem, csak befizetek, már nem tudok semmi pluszt adni a gyereknek, mi lesz így?
Pedig tisztességesen dolgozom....