Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seti

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..
seti 2007.11.15 13:16:26
Pár válasz, hozzászólás.

www.arenaplazamall.hu

Ezen az oldalon reggel 9-kor átfordult a számláló. Eredetileg ma reggel 9-kor ért nullára.

IMAX: www.imax.com

Image Maximum rövidítése. Óriási, nyolcemelet magas vászon, 70 mm-es filmkópia a hagyományos 35 milis helyett, erősen döntött nézőtér. Csúcs kép és hangélmény, ráadásul az Arena Plazaban lévő IMAX 3D lesz, azaz 3D-s filmeket is tudnak majd vetíteni. Dokumentumfilmek, oktatófilmek teszik ki az IMAX műsorának nagy részét, de kasszasikereket, látványos közönségfilmeket is átültetnek DMR-rel IMAX-ra, pl. Transformers, Spiderman, Gyűrűk Ura, Harry Potter stb.

A Beowulf-ot pl. most mutatják be világszerte nov 16.-án IMAX 3D-ben is.

Még valami, az Arena Plaza mozi megnyitója csak pár hét műlva lesz, de ahogy maga a Plaza áll, még akár egybe is köthetik majd a kettőt. :)
seti 2007.11.15 13:37:39
www.arenaplaza.hu

Aktiválták a honlapot. A youtube-ról linkelt filmelőzetesek egy picit gázosak azért.

www.arenaplaza.hu/files/2007111423294919780.pdf

A magazinban megtekinthető a nyitóprogram. A terv szerint 12:30-kor kezdődött a köszöntővel. :)
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
seti 2007.10.17 14:01:17
Horváth úr legutóbbi posztja már közelít a normálishoz, mond benne igazságokat, pl:

"a kritikák, amik most érnek minket, azok céltáblája ne a bolt, és az abban dolgozók munkája legyen, hanem az a levelezés, amit Bíró Ádám folytatott Ricardóval."

Ádám lehet a legjobb hangszerjavító, és lehet, hogy már 4-5 éve nincs a pult mögött, de kérem szépen.

1. Ez mentegetőzés, a vezetőség feladata megoldani az ilyen helyzeteket.

2. Láncra van verve netán az Ádám, csak így lehet távolttartani a számítógéptől, most meg véletlenül valaki udébbrúgta az asztalt amin a billentyűzet volt, és Ádám így férhetett hozzá?

"Ami "Vintage52" vagy "Srácok" vagy "Segítsetek" címmel érkezik, azt automatikusan (mindenkitől elnézést, de ez néha egy-két napig eltart) vagy én, vagy a kollégáim válaszolják meg. Ennél most gyorsabb volt az Ádám, és nem volt toleráns."

Ez valami vicc? :) Gyorsabb volt Ádám? Nem lehet vele megbeszélni, hogy "Ide figyelj, ha e-mail, telefon stb. érkezik, akkor NE VÁLASZOJJÁÁ! ..."

Végezetül: jogosan érezheti úgy Horváth úr, hogy neki van igaza bizonyos dolgokban, a józan ész, az erkölcs, stb. mellette áll, de akkor is a szolgáltatónak kell lemenni kutyába ilyen baklövésnél. Nem a sértett kissé gőgös válaszlevél a megoldás.

Ismételten: "A vevőnek mindig igaza van!" Ez egy nem FAIR álláspont, de ez a követendő. Ha egy nem FAIR szituáció áll elő, mint Láncos Ádám esete a billentyűzettel, és ez az illető nekem dolgozik, magyarul engem és a boltot is képvisel, akkor szépen lenyelem a békát, igazat adok a vevőnek, aztán maximum rárakok még egy Tuto lakatot a láncára, vagy megoldom máshogy, de az a vevőt már csak korlátozott mértékben érdekli. A fő, hogy elégtételt, és bocsánatkérést kapjon, meg hogy többet ne forduljon elő ilyen.
seti 2007.10.17 14:12:00
www.perfectapology.com/business-apology.html

Hasznos olvasnivaló boltvezetőknek és tulajdonosoknak. Bocs ha double post lesz belőle.