Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mir-inda

9 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dömösi prépostsági romok - ez az első blogbejegyzésem - A napokban itthon nézegettem a régebbi fényképeimet, gondoltam megosztom őket másokkal is, hátha érdekesek lehetnek. 2020. júliusban, egy meleg, nyári, napsütéses napon eredetileg nem ide indultam, hanem a pilismaróti hajótemetőhöz, de…..
Egyre kevesebben veszik a fáradtságot, hogy aktívan mutássák ki gyűlöletüket az övéktől eltérőekkel szemben - ahogy egyre kevesebben kapják fel a fejüket a gyűlöletüket szavakban kifejezők megnyilatkozásaikor...
Orbán próbálja magát visszahízelegni a Néppártba...
mir-inda 2019.05.27 00:02:51
@Aranka1973: Hogyne, hiszen a linkelt cikkben az Egyenlítő (ma B1 blog) alapító is azt mondja, ő a Fideszre szavaz(ott).
minden napra egy poén Testrészek 2014.01.19 15:27:23
Neked melyik része kellene? :D ..
Köszöntelek! Igyekszem a blogomon vicces fotókat, videókat, leírásokat közzétenni. Jó szórakozást kívánok!..
Nem mindennapi fürdőzés :) ..
Csodálatos dolgokra képes a természet, ezt bizonyítják a világhálón rohamosan terjedő fotók a megfagyott buborék csodákról. Más sem kell hozzá, csak egy kis fantázia, szappanbuborék és fagypont alatti hőmérséklet (-9°C vagy annál hidegebb), és magunk is kipróbálhatjuk, hogy…..
Mindannyian ismerjük a piacokat, Thaiföldön azonban vigyázat, érhetnek minket meglepetések! A maeklongi piac első ránézésre olyan, mint bármelyik piac Ázsiában, ami híressé teszi, az a piacot átszelő vasútvonal. A Maeklong vasút Thaiföld keskeny-nyomközű vasútvonala, mely…..
Ez a Pinocchio-szerű levelibéka felfedezését a szerencsés véletlennek köszönheti. Bemerészkedett a Indonéziában található Foja hegység egyik tábori konyhájába, ahol épp egy zsák rizs tetején ült Paul Oliver herpetológus.Hiába kutattak újabb egyedek után a táborban, nem…..
Bár annyira nem ismertek, de többször előfordult már, hogy kétfejű állatok látnak napvilágot. Láttatok például már kétfejű teknőst? Mert bizony valóban léteznek, több példányt is számon tartanak. Ez a fejlődési rendellenesség feltehetően még embrionális állapotban…..
Csak pár szóval szeretnék reagálni a hétvége eseményeire. A médiában egy felháborító lejárató kampány indult meg az mszp és az szdsz ellen pusztán azért, mert nem azonnal választottak miniszterelnököt. Az ilyen mocskolódó kampányt én mindig döbbenten hallgatom, és nem…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Design Pumpa Karácsony Sucks 2007 2007.10.17 13:00:00
Igen, már csak 67-et kell aludni (lemaradtam a 69-ről) és megint itt a xxxxx karácsony. Ennek örömére/alkalmából új rovatot indítunk, melynek célja összegyűjteni a szent ünneppel kapcsolatos legsúlyosabb fiszfaszokat, díszeket, képeslapokat és persze ötleteket adni az…..
Editék klasszikus kuponbeváltási örvénybe kerültek a Baumaxban, ahol előbb a pénztárgép, aztán a felsőbb utasítás hajtotta el őket a kedvezményükkel együtt. Egészen addig, amíg ki nem kérték a panaszkönyvet, ekkor egy másik munkatárs segítségével hirtelen mégis…..
Subba Alul a víznek árja 2007.10.17 12:26:31
Különös műfaj a kánikulai strand, főképp ha nagyvárosi épített cuccról beszélünk. Ha valaki érezte már magát rosszul a Dagályon a júliusi tömegben, az valószínűleg most hálát adhat, hogy nem Japánban született. Tokiói hullámfürdő az augusztusi hőség idején. Innen…..
Halleluja testvéreim a reklámban. Örömhírt hozok néktek. Nem kell továbbra is a sivár, önismétlő reklámmocsárban tengődnötök, új ösvényt mutat a mi vezérünk, áldott legyen a neve. Eddig azt hittük, csak úgy lehet egy márkát népszerűsíteni, hogy azt állítjuk róla:…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Megabullshitbombát dobtak fővárosunkra! Az állítólag "januárban induló" Modern Plasztika Sebészet állítólagos amerkásmagyar plasztikai sebésze kíván forradalmat indítani a hegyes végűre műtött fülekkel. Ilyen szövege van, hogy: Új divat terjed New York zeneőrült…..
Aki lemaradt róla, még pótolhatja a sztorit, amikor az ellenőrök 6.-án éjfél után kezdtek büntetni a 907-esen. Szegény BKV-nak sosincs jó napja, a Homár azonban ma kegyes lesz és pozitív történettel szolgál, amiben az ügyfélszolgálat eddigi legkorrektebb válaszlevelét…..