Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Florika27

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
Florika27 2010.07.05 15:15:48
@agyvihar: Tévedés. Én pl. már a forint shortolásánál láttam, hogy nagy bakot lőttem. Azóta - ha már döntésemet megváltoztatni nem tudom - legalább nagyokat kacagok rajtuk és magamon is, az ilyen és ehhez hasonló hangvételű cikkek olvasása közben. :}
Semmi kétség afelől, hogy 1969 augusztusa fordulópontot jelentett a békemozgalmak történetében. Nem kissé ironikus hát, hogy olyan zenész vált a Woodstock Fesztivál státuszszimbólumává, aki csupán a drogfogyasztás terén tudott közösséget vállalni a pacifista…..
Sose gondoltuk volna, hogy Havas Henriknek még osztunk majd lapot, de ez itt simán az év interjúja. A puffogó párnaember valami hihetetlenül betalált! Végre valaki megkérdezi azt ami mindenki fejében megfordul amikor meglátja Szabó Patríciát, ezt a teljesen átlagos kinézetű nőt,…..
Geekblog Alfabéta-díj 2008 2009.04.21 14:50:00
Múlt szombaton lezajlott az 5. Magyar Képregény Fesztivál és átadásra kerültek a Magyar Képregénykiadók Szövetsége által létrehozott Alfabéta-díjak, melyeket az adott év legsikerültebb magyar alkotásai kaphatnak meg, a Geekz szerkesztősége pedig ezennel megragadná az alkalmat,…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
Florika27 2008.06.03 15:48:06
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Anime Comment Berserk 2008.02.24 15:00:00
Nemrég rábukkantam egy internetes szavazásra arról, hogy ki az anime történelem legférfiasabb karaktere. Magamban borítékoltam a győztest, és az eredményekhez lapoztam, ahol egyáltalán nem meglepő módon Gatts (egyesek szerint Guts, de egynek én jobban hiszek a fansubbereknek,…..
Na gyerekek, az van, hogy a gigantikus Valentin-napi buli szervezése már folyik, de mivel nagy itt a mozgolódás, ezért lehetne a buli mellett egy nagy, össznépi kocsmázás is valahol a városban. A város az értelemszerűen a bűnös Budapest lesz, a valahol az függ a…..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
Florika27 2008.01.05 17:24:53
Maci@Work:
Dehogyis, te vagy az egyik kedvencem. =))))) De komolyan! :D A macik különben is jófejek. =D
[Kivéve persze, ha leordítják a hajad, vagy cafatokra tépnek. =DDD Dehát senki sem tökéletes! :D]
A zene az örök konfliktus, jampik-csövesek, alterosok-diszkósok, nehéz, áthatolhatatlan ellentét ez, és igen, jól látja a levélíró, ez a harmadik évezred küszöbén is komoly probléma. Lassú klikkerek kedvéért a levél végén teljes terjedelmében közüljük a szóban forgó…..
Florika27 2008.01.03 10:06:53
Maci@Work:
Jobbulást!!! :(

ergya:
Hát, mivel a jermek mostanában hajnali kettőig bugizik... :D Utána egyszerűen muszáj még 1-2 óráig fentmaradnom, hogy lekattanjon az agyam a "pelenkázás-etetés-tutujgatás" témakörről... xD

Általában ilyenkor szoktam Katatoniát is bömböltetni, de csak szolidan. :) "Brave Murder Day" - jóság, no persze csak az újrakiadott, újrakevert verzió. :))

Egyébként nem értem mi a baj csávókám zenei ízlésével. =D Ha Cannibal Corpse-t hallgatott volna, akkor tán megérteném a hölgy felindultságát. ;)))))

en.wikipedia.org/wiki/Katatonia
en.wikipedia.org/wiki/Cannibal_Corpse
hivbosszu Mindent elölről 2007.11.07 14:41:00
Közös megegyezés alapján elhagytam a munkahelyem, sajnos bekövetkezett, amitől annyira féltem, a főnököm maga mellé állította a kollegáimat, és együtt mindent elkövettek, hogy ne érezzem ott jól magam, adjam fel magamtól a küzdelmet. Szóval az elmúlt néhány napom főleg…..
Vannak történetek, amiket nem tudunk elhinni, de mégis igazak. Sovie sztoriját beküldése óta minden nap többször elolvastam, hogy újra és újra nevethessek. Leszívesebben senkivel sem osztanám meg, annyira szórakoztató, ahogy a balek csávó az instant levesportól kezdve a hangfalig…..