Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voyageer

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) múlt héten nyilvánosságra hozott ötlete alapján ezentúl a BKV-nál szolgáló autóbuszok a göteborgi társaikéhoz hasonló égszín fényezést kapnak. Ezzel a kukába kerül az évtizedek óta oly jellemző szürke-mélykék…..
A rengeteg anomália ellenére naiv utasok mindig találnak újabbakat, ha a BKV hajójáratáról van szó. A Rómain például egy szállodahajón keresztül lehet csak megközelíteni a menetrendszerinti járatot. Oda viszont nem engedik be az embereket, egy felirat szerint majd kijön a matróz,…..
Ma nulla órakor életbe lépett az új vasúti és autóbusz-menetrend. Az eddigi napi mintegy 3 ezer vonatból 410 áll le. Az autóbuszjáratok száma harminccal csökken. A vasútvonalak felét érintően megváltozik a menetrend, sok a szűkítés, milliós nagyságrendű embertömegnek kell…..
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
Voyageer 2012.02.02 15:59:16
@Lázár te igazi szarjankó vagy!: Okoska! A BANK tőzsdézett a lekötött betéttel!!! Önkormányzatnál ez törvényileg kizárt. Legalább az alapvető fogalmakkal legyél már tisztába mielőtt ordibálsz.
no emisszió A VEKE már smafu? 2012.01.08 09:31:46
Hosszú évek óta szimpátiával figyelem a VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület) tevékenységét. Tetszik, hogy jól egyesítik a kompetens szakmaiságot, a jólinformáltságot a tömegközlekedés munkavállalóinak és használóinak (vagyis az utasoknak) az…..
Voyageer 2012.01.08 15:19:27
@tükörfúró: Pont a VEKE a példa arra, hogy civil szervezetek léteznek. A VEKE egy indexes szakmai fórumból alakulti, Vitézy még szinte gyerekkorában került oda és onnan nőtte ki magát persze családi segítséggel. Sajnos amióta hatalomba került egyre gázosabb. Viszont a VEKE nap mint nap pont azt bizonyítja, hogy az megmaradt szakmai alapon működő szervezetnek és jottányit sem érdekli, hogy az elvtársak vagy azzá válók mit gondolnak róla egyik, vagy a másik oldalon. Eddig senki sem tudta őket lenyelni, megvenni, eltaposni, mint pesti polgár remélem ez így marad ezután is.
Voyageer 2012.01.09 08:27:42
@Mitzimackó: Elmondanád nekem te nagyon okos, hogy egy civil egyesületnek milyen végrehajtó jogosítványai is vannak????
Voyageer 2012.01.09 08:34:21
@vekerdi: "Én D. Lajosnak két nyilatkozatát hallottam és egyik jobban felháborított mint a másik." melyik két nyilatkozatra gondolsz?