Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betoroo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnék veletek megosztani egy történetet, mert azt hiszem, nagyon tanulságos. Fiatal lány koromban jóhiszeműen megkeresztelkedtem Jehova Tanújaként. Majd férjhez mentem annak rendje-módja szerint egy Tanúhoz. Sajnos számomra már az elején kiderült, hogy rossz húzás volt, de…..
Statisztika hamisítás szocialista módra! Ahogy telnek a hónapok, azt veszem észre, hogy az Őrtorony Társulat Sztálin és Rákosi Mátyás példáit követi! Hangzatos előadásokban bizonygatják, hogy micsoda szédületes növekedés van Magyarországon és a világon! Például gomba…..
betoroo 2012.09.27 18:55:37
jo
A szektáknak sok problémájuk akad a kimagyarázással. Ilyen problémák például a tantétel beli változtatások, amelyek olyan világvége próféciákból erednek, amelyek elhasaltak és ez kínos helyzetbe hozta őket. A becsületes, őszinte emberek beismerik a hibájukat és kész. A…..
Kérdés Miért nem szabad a tanulmányozónak imádkoznia? Megkérdeztem egy Jehova Tanújától, de nem tudta. Ön meg tudná adni a választ? Egy barátom örömmel várta a tanúk látogatásait. A tanulmányozás mindig imával kezdődött. Amikor már egy ideje folyt a tanulmányozás és…..
  Kedves Érdeklődő, Testvér vagy Testvérnő! Szeretnék veled megosztani pár gondolatot az Őrtorony Társulattól: Jóslatok (a közzététel időpontja szerint):1 - 1877: Christ's kingdom would hold full sway over the earth in 1914; the Jews, as a people, would be restored to…..