Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epresmilkacsoki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsősorban a szerencsés időpontválasztásnak köszönhetően, még sikerült a Ryanair - Budapest-Bréma, Frankfurt –Budapest - utolsó járatainak egyikével eljutni Mallorcára. Az írigylésre méltó utazásról polygon számolt be nekünk.  A január 8-12-ig tartó…..
Mit igyak ma? A sör 2008.05.01 13:41:00
Az első "játékosunk", vagy hogy szebben hívjam: első "főszereplőnk" az italok hosszú sorában, a sör. Az alkoholos, nem rövid italok egyik legjobban preferált (kedvelt) változata ( a bor, és a pezsgő mellett). Mit is lehet tudni a sörről?Például, hogy így néz…..
epresmilkacsoki 2008.07.28 15:30:24
Muki nemrég épp zebrán próbált átjutni az út túloldalára gyalog, kizökkentve ezzel egy békés taxist a lelki nyugalmából... Színhely: Szeged, a klinikapark előtti zebra. Időpont: június 10, déli 12 óra. Az ebédlőből jövünk ki, a zebrán gyalogosok között hajt át a taxis…..
Hosszú szünet után Guy Ritchie újra reklámfilmet forgatott, ráadásul nem is akármilyet. A Nike ugyanis őt kérte fel rendezőnek legújabb reklámfilmjéhez, amelynél szemmel láthatóan nem a költséghatékonyság volt az elsődleges szempont. A reklámmal a Nike bevallottan a…..