Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attheend

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mi a legújabb hype a You Tube-on? Létezik egy viszonylag nem túl régi amerikai sokk-szájt, a "Két csaj, egy pohár dotkom" (még csak nem is japán). A következőkben bemutatott kedvcsináló videók története: gyanútlan embereket ültetnek le egy laptop elé és megnézetik…..
Az Ersténél lazán kezelik a törvényeket, hiszen ők jubban tudják, mi a dörgés, mindenféle jöttment rendelettel nem fogják őket falhoz állítani: Beiratok egy bt-t. 2007 szeptemberetol eleg az alairasi cimpeldanyt az ugyveddel ellenjegyeztetni (azaz egyszer fizetek) eddig ugyanis…..
Egy méltánytalanul benemhájpolt internetes népköltéssel indítjuk a hetet...
Attheend 2007.10.17 11:15:05
Megrázó infót kaptunk egy olvasónktól, aki a T-Online egyik ügyfélszolgálatosától azt hallotta, hogy a régi előfizetők már nem tudják "átkérni" magukat az aktuális legjobb díjszabásra, hiába járt le hűségszerződésük: Szeretném kijelenteni, hogy netfüggő vagyok…..
Igazi hétvégi sikítós horrorsztori Grrrr-től, aki a rikta citibankos automaták egyik leamortizált darabjában hagyta a kártyáját: Báthory utcai Citibank ATM - citibankosok tudják, hogy van budapesten összesen kb 5 darab automatájuk van, amennyiben nem tőlük vesz ki az ember, az…..
Aki lemaradt róla, még pótolhatja a sztorit, amikor az ellenőrök 6.-án éjfél után kezdtek büntetni a 907-esen. Szegény BKV-nak sosincs jó napja, a Homár azonban ma kegyes lesz és pozitív történettel szolgál, amiben az ügyfélszolgálat eddigi legkorrektebb válaszlevelét…..