Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AN DROID

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
Kedves NuSkin-pártiak és -ellenzők, itt a lehetőség, hogy higgadt kommentjeiteket megosszátok velem, és így segítsetek eldöntenem, hogy belefogjak-e ebbe a vállalkozásba, vagy ne. Trollok kíméljetek.   Köszönöm...
AN DROID 2013.11.10 21:52:17
...
Van egy közeli ismerősöm aki evvel foglalkozik.
Érdekes..
...emberek a témát érintő ismeret megszerzésének 10 % -ával
Úgy működnek mint egy orvosi rendelő..

Olyan ez mintegy magán természetgyógyászati rendelés.. elmész ócsó pénzért megmondják mi a bajod és ajánlanak rá egy Drága szert.. Persze megkaphatod olcsóbban ha belépsz.. veszel..
A fájdalmas az hogy az ismeretségben bárki bármikor panaszkodik azonnal ráugranak és javasolják a terápiát...
Természetesen lefikázzák a hasonló de olcsóbb termékeket... mert az biztos nem olyan jó.... Ha előveszel egy hasonló vitamint azonnal megnézik, mi van benne és mennyi a káros anyag.

Kicsit fáraszt a gyakori kapcsolat miatt a folyamatos invitálás és a megjegyzések a csatlakozásra.. Én érzem kínosan magam amikor kitérő választ kell adnom.

Kissé olyan mint egy zaklatás.. kellemetlen..
A jórészt kevés eladás és beszervezés miatt a pontok úgy kerülnek az emberekhez hogy a hozzátartozók mindegyike fogyasztja a termékeket. Persze mint DR. Jekyl elsőre magukon próbálják ki..Így nem kerül kidobásra a pénz... Ezt most is így látom.
Adódik vevő is.. Vevő (partner) rendel.. Aztán elfelejt. esetleg szándékosan nem foglalkozik vele.... a "jó vezetők nézik mások rendeléseit is ha kell besegítenek, de fel is hívják emlékeztetik hogy ebben a hónapban nincs meg a limit...

Ha nem rendelsz akkor neki nem lesz pénze, hát még jó hogy felemeli a kagylót..

Nem kevés pénz a belépő sem .. és a Rendezvények látogatása sem, a Sikerolimpiáról nem is beszélve.
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
AN DROID 2012.01.07 23:04:53
A számolás nagyjából jó.. De ..
Az emberek többsége nem úgy születik hogy alávágnak egy lakást..
Ha hitelre veszed mert ugye csak úgy nem nő ki a földből a pénzfa..
magamból kiindulva ez havi 45000ft a hitelt csak úgy adja a bank hogy bebiztosíttatja az adóst és az adóstársat valamint a lakást..
Ez a mi esetünkben összesen 14 e ft havonta..
Két gyermeknek az étkezés 1 hónapra előre fizetve 20000 ft. Az hogy mi mint családfenntartók mit eszünk az titok..
Én általában beérem a szendviccsel a sarki boltból.. ez átlagban napi 300-400 ft.
Minimálbér.. Az ember nem jókedvében használja ezt a szót.. Aki ennyit keres márpedig vidéken a többség ennyit keres nem tud még plussz munkát vállalni..Itt egy ember helyére ha kiteszik vagy kiesik 200 jelentkező van.
Itt nincs üres hely.. itt ha megüresedik a hely már előtte betelt..

Az autót ki kellene venni és egy ilyen átlaggal számolni.. megtakarítás számomra kiesik.. nyugdíj?... tartalék.. az átlagnak csak a mindennapi betevőre telik és jó esetben 25-én üres a kassza. Két gyereket ruházni etetni kell. Az iskola sem két fillér.. Szintem mindent mi viszünk az intézménybe. Alapvető dolgok mint WCpapír kézmosó nincs.. Van osztálypénz..színházlátogatás.. hiénák..újságok, kiadványok... STB..
Nagyjából mi is ennyiből élünk, hónapról hónapra.. Szüleim régóta munkanélküliek, koruk miatt sehova nem veszik fel..Munka nincs, ha van is már akkor betelt amikor a hirdetés megjelent.. sem a másik ágra sem rájuk nem számíthatunk!