Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yellow Submarine

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
Yellow Submarine 2012.01.07 22:26:42
Milyen szép dolog ez a keresztény konzervatívizmus.

Nyugati demokráciákkal együttműködni az pfúj, bezzeg keleti diktatúrákkal, arabokkal, de különösen a kínai kommunista párttal, vagy a maffiózó putyinnal, az hejj de jó dolog! Végülis ha 50 éven át ezt csináltuk a kommunizmusban, akkor biztos most is bejön. Akkor is hogy bejött.

Komolyan, T. Fideszesek, nektek az a kevéske maradék eszetek is elment?

Aztán ha a kormány előre tudta, hogy ez fog történni ami történt, akkor tessék már elárulni, hogy miért is csinálta? Mit nyertünk eddig egészen pontosan? A nagy pofával kivetett válság adókat hamarosan fizethetjük vissza, konkrétan mi azaz a nép, mert imádott kormányunk már el is fogadta azt a törvényt, aminek értelmében ha a kormányt elkaszálják, azt különadó formájában vetheti ki a népre. Gyerünk, gyerünk, álljatok fel és tapsoljatok! Erre kaptak felhatalmazást! Kamatostól.
Na meg a 10%-os államkötvény hozam is milyen jó most az országnak! Biztos ez is a "nagy terv" része, amit ugyan mi egyszerű halandók elképzelni se tudunk, de szentül hisszük, hogy létezik. Ott van valahol, a nyúlon túl!

Milyen sikeres az államadósság elleni harc is, a remek "csodafegyverrel" sikerült elérni, hogy 3000 milliárdnyi manyup pénz beáldozásával együtt is emelkedjen az államadósságunk. Ja igen, szerencsére csak konvertibilis valutában emelkedett, almában vagy körtében csökkent. Mekkora szerencse, hogy a kormányunk egy óvodás szintjén áll a közgazdaságtannal. De érzem én, igazából ez lesz a csodafegyver. Vagy ha nem ez, akkor majd a következő lépés. Vagy az azután következő. Amíg valaki le nem kapcsolja a villanyt.

Lehet, hogy túl öreg vagyok, de én emlékszem még rá, amikor hasonlóan lelkes emberek, hasonló elhivatottsággal "építették a szocializmust". Őszintén hitték, hogy nyugat csak hanyatlik és hanyatlik, bezzeg mi, a keleti blokk az irigyelt paradicsom vagyunk. Vagy leszünk. Mostmár mindjárt. Már csak egy kis türelem kell.
Az a kísérlet 50 évig tartott, de láthatóan sokan nem tanultak belőle. Bár lehet, hogy abból a rendszerből is csak az alkotmány asztala hiányzott. Ez már megvan, mostmár biztos a siker. Mondta a kar és láb nélküli fekete lovag.
Yellow Submarine 2012.01.07 22:37:41
@Pan Modry:

Hát ez az. De ezt sajnos a Fideszesek nem veszik észre, mint a mellékelt ábra is mutatja.

Ők hisznek, nem pedig tudnak.
Yellow Submarine 2012.01.07 22:39:19
@Baglaj:

" drszegedilaszlo.blog.hu/2011/12/12/1_nyilt_level_orban_viktorhoz "

Hát ez valóban nem semmi írás! Hogy nem hallottam eddig erről?!